Manager i Selskabsskat til Beierholms skatteafdeling

Beierholm København

Vi søger en erfaren skatterådgiver til vores afdeling for Selskabsskat til Beierholm København.

Her vil du blive en del af vores team af erfarne skatteeksperter, der gennem høj kvalitet skræddersyer rådgivning til vores kunder. Vi hjælper dagligt virksomheder og ejerledere med at navigere gennem komplekse skatteforhold. Her får du mulighed for at udfolde din ekspertise og bidrage til komplekse skatteforhold, mens du konstant videreudvikler dine kompetencer som skatterådgiver. Du kan glæde dig over spændende opgaver, en høj grad af frihed og mulighed for at balancere arbejdsliv og privatliv.

Stor forretningsværdi
Vi søger en erfaren skatterådgiver, der har specialiseret sig inden for selskabsskat, særligt omstrukturering og generationsskifte. Du bliver en vigtig nøgleperson i vores team, og vil få ansvar for at rådgive vores kunder om selskabsskattespørgsmål og samtidig agere sparringspartner for revisionskolleger.

Som erfaren skatterådgiver arbejder du altid på et højt fagligt niveau, hvor du udvikler kundetilpassede løsninger til gavn for kunder og skaber reel værdi for deres forretning gennem proaktiv skatterådgivning.

En spændende karrieremulighed
I Beierholms skatteafdeling træder du ind i en kultur præget af åbenhed og samarbejde. Du bliver en del af et dedikeret team af erfarne specialister inden for selskabsskat, hvor vi sammen løfter opgaverne og bygger videre på vores fælles stærke fundament. Vi sætter stor pris på hinandens bidrag og skaber en uformel atmosfære, der bl.a. muliggør work-life balance, personlig og faglig udvikling. En udvikling der netop er tilpasset det sted, du er i karrieren og dine personlige og faglige ambitioner.

Hvad får du som skatterådgiver i Beierholm?
For at styrke din faglige udvikling, bliver du en del af en fagligt stærk skatteafdeling, med mulighed for sparring og faglige input. Du vil få en kundevendt rolle, hvor du leverer skræddersyede løsninger og rådgivning af høj kvalitet.

Hos Beierholm følger vi systematisk med i både lovgivning og praksis, og det kommer du også til som et værdsat medlem af vores korps af rådgivende skattespecialister. Du kommer til at bevæge dig på et højt fagligt niveau, når du tænker løsninger for kunderne og skaber reel værdi for deres forretning gennem proaktiv skatterådgivning.  Din baggrund og din oplæring hos os vil give dig kompetencer til at deltage i afdelingens faglige arbejde, der omfatter kunderådgivning, informationsskrivning og undervisning af vores kolleger, som primært er revisorer og bogholdere. Du kan læse mere om vores skatteafdeling her på hjemmesiden.

Opgaverne du vil berøre er:

Dine opgaver som skatterådgiver, inden for selskabsskat, vil variere alt efter erfaring, men vil primært inkludere ansvarsområder som:

 • Rådgivning til virksomheder inden for generel selskabsskat
 • Rådgivning af hovedaktionærer
 • Rådgivning om generationsskifte
 • Planlægning af skattedrevne  omstruktureringer
 • Intern rådgivning til revisorer inden for selskabsskat
 • Bidrage til udarbejdelse af faglige nyhedsbreve
 • Intern undervisning
 • Agere som mentor for mindre erfarne skatterådgivere og deres faglige udvikling
 • Driftsmæssigt ansvar på kontoret i København

Hvad kommer du med?

 • Du har relevant baggrund og stor erfaring inden for selskabsskat, herunder særligt omstrukturering og generationsskifte
 • Vi ser gerne, at du enten har erfaring fra et revisionshus eller advokatbranchen
 • En stærk faglig interesse for selskabsskat og engagement i faglige udfordringer og udvikling
 • Du har stor interesse i at være med til at udvikle selskabsskat i Beierholm
 • Du påtager dig gerne ansvar og er loyal over for kolleger og samarbejdspartner
 • Du evner til at formidle komplekse emner på en forståelig måde
 • Du er ansvarsfuld og loyal med gode samarbejdsevner
 • Desuden lægger vi vægt på, at du er struktureret, udadvendt og god til kundekontakt

Du vil få succes i stillingen, hvis du:

 • Tager ansvar og bidrager til afdelingens videre udvikling
 • Har gode formidlingsmæssige evner og kan forklare komplekst skattestof på en letforståelig måde for kunderne
 • Har gode relationelle egenskaber og en vis portion situationsfornemmelse
 • Har lyst til at tage ansvar og arbejder selvstændigt

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som rådgiver og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. Du træder ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholm kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance.


Ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Minela Ogric på tlf. 50 59 68 28.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt, og vi evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hovedstaden, København
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.