Kok til kantineordning, Beierholm Aarhus

Beierholm Aarhus

Vil du være med til at kreere sunde og varierede madoplevelser i form af kolde og varme retter? Så er det måske dig, vi leder efter som kok til vores kantine i Aarhus! I samarbejde med kompetente kolleger vil du være med til at skabe gode frokost- og mødeoplevelser for vores daglige 150-200 kantinebrugere og gæster.

 

Bliv en del af et dedikeret team med fokus på kvalitet

Som kok i Beierholm Aarhus vil du blive en integreret del af et dedikeret team, der prioriterer kvalitet og service i hver eneste måltidsservering til både medarbejdere og kunder. Du vil blive en vigtig bidragsyder i form af at skabe nye og innovative smagsoplevelser, der afspejler vores dedikation til at servere sund, nærende og varieret kost til Beierholms medarbejdere i Aarhus.

Dine opgaver vil være:

  • Udvikling af sunde og velsmagende frokostretter (både varme og kolde), hvor der er fokus på de officielle kostråd, udnyttelse af råvarerne og minimering af madspild
  • Ansvarlig for at planlægge menuplan, købe ind, forberede råvarer og tilberede dagens kolde og varme retter i kantinen og til kundemøder
  • Opfyldning af kantinens buffeter, både morgenmads- samt frokostbuffet
  • Ansvarlig for bagværk, herunder brød og kager
  • Indgå i den daglige drift og de daglige rutiner i køkkenet, herunder afrydning, opvask og lettere køkkenrengøring
  • Udføre og indberette egenkontrol
  • Bestilling af varer samt varemodtagelse
  • Være et synligt glad ansigt overfor husets personale og gæster
  • Indgå i et team i køkkenet, som består af dig, en kantineleder og en medhjælper
  • Herudover indgår du i et samlet team på 9 medarbejdere inkl. sektionschefen, som alle er en del af at servicere huset (køkken/kantine, mødeservice, reception og vicevært)

Din arbejdstid vil være fra 07.00 – 15.00 og fredag fra 07.00 – 14.30.

 

Erfaren og serviceorienteret kok

Som erfaren kok med ekspertise i både det kolde og varme køkken, herunder buffet, er du dedikeret til konstant udvikling og innovative tiltag. Du har en evne til at have mange ting i gang på én gang, samtidig med at du bevarer roen i køkkenet. Selvstændighed og evnen til at strukturere din egen arbejdsdag er en integreret del af din tilgang, men du trives også som en del af et team i en servicefunktion.

Du har en naturlig glæde ved at imødekomme dine kollegers og kunders behov med god mad, og du sætter en ære i at levere kvalitet og sikre, at alt er klar til tiden. Dit positive mindset er smittende, og din imødekommende og venlige attitude bidrager til et positivt arbejdsmiljø.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som kok og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. På kontoret i Aarhus træder du ind i nogle balancerede rammer, som vægter trivsel og sammenhold gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at der leveres det, der forventes.

Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Vi tilbyder derfor attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Manager Lene Geiken på 42 75 17 40 eller Rekrutteringskonsulent Emily Kaae Thomsen på 20 43 80 69. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning. Vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.