ERP-konsulent til CFO rådgivningsafdelingen i Beierholm

Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige valg af ERP-system? Og kommer du med en faglig stolthed, hvor du motiveres af at bruge din erfaring til at optimere, implementere og udvikle processer for kunderne? Så bliv vores kommende kollega, da vi nu søger en dygtig ERP-konsulent.

 

Et arbejdsliv i en afdeling i rivende udvikling

Hos Beierholm værdsætter vi kvalitet, kundetilfredshed og udvikling. Vi er dedikerede til at levere førsteklasses rådgivningsydelser, der skaber reel værdi for vores kunder. Vi er stolte af vores evne til konstant at udvikle og forbedre vores ydelser, og vi søger nu en ERP Konsulent, der kan bidrage til denne mission.

Som ERP-konsulent hos Beierholm vil du skulle rådgive indenfor optimal IT-understøttelse af arbejdsgange og styringsprocesser, Både indenfor rammerne af kundens eksisterende systemer, men også ved at implementere nye ERP-systemer hos vores SMV-kunder. Du vil være ansvarlig for projektledelsen af opgaverne, samt i bredere forstand få en rolle hvor du skal være med til at sikre, at vores eksisterende ydelser altid er opdaterede, og at der løbende udvikles nye og relevante ydelser.

Din arbejdsdag vil være præget af opgaver som at:

 • Forstå kundens forretning, udfordringer, processer og arbejdsgange
 • Tage del i kundemøder og aktivt bidrage med sparring til nøglepersoner hos kunderne.
 • Afdække og analysere kundernes aktuelle situation af IT-anvendelse.
 • Rådgive i strategi og valg af leverandører samt på baggrund af kvalificeret rådgivning implementere forretningsfokuseret systemløsninger.
 • Undervise medarbejdere i anvendelse af nye IT-systemer
 • Løbende opfølgning og vedligeholdelse af dokumentation


Serviceminded ERP-specialist med skarpe analytiske og kommunikative kompetencer

Din indgangsvinkel til stillingen kan være mange, men det er vigtigt at du har et indgående ERP systemkendskab, og har erfaring med at være bindeled mellem systemer og virksomhedens nøglepersoner. Du kommer gerne med +3 års erfaring med rådgivning af ERP fra enten en konsulent eller intern rolle. Vi ser desuden gerne at du bidrager med følgende kompetencer:

 • Bredt kendskab og erfaring med implementering af ERP-systemer, såsom Business Central eller E-conomic.
 • Erfaring med projektledelse
 • Du kommer med en IT-teknisk indsigt, og har eventuelt en uddannelsesmæssig baggrund som Cand.oecon. Cand.merc. eller indenfor IT.
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med Power BI og derigennem kan visualisere og analysere data.
 • Evner at se situationen fra kundernes perspektiv og hjælpe kunden med udfordringer.

Mennesket udover fagligheden

Som person drives du af være selvkørende og tage projektledelsesansvar ind i udførelsen af den enkelte opgave. Du trives i samarbejde med forskellige interessenter, ser muligheder fremfor begrænsninger og tager ansvar i at følge opgaverne til dørs. Desuden bidrager du til forretningsudviklingsteamet ved at byde ind med viljestyrke, godt humør og stiller dig faglig nysgerrig. Du kommer med en lyst til løbende at udvikle både dig selv og dine kollegaer.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som konsulent og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. Stillingen kan være tilknyttet et af vores kontorer i Aalborg, Aarhus eller Søborg, og uanset vil du opleve at træde ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer. Du vil i jobbet skulle forvente at servicere kunder både i Jylland, på Fyn samt Sjælland, og vil derfor skulle forvente at være onsite hos kunder cirka 50/50 af din arbejdstid.

I Beierholm kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance.

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Signe Ravn på telefonnummer 87 32 57 94. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.