Erfaren Revisor med ambitioner - Kalundborg

Beierholm Kalundborg

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. På kontoret i Kalundborg træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor vi har fokus på trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under eget ansvar. Hos Beierholm arbejder vi ud fra at den enkelte skal have et liv i balance, hvor der både er plads til ambitioner, familie og fritid.

Du er god til kundepleje

Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du er god til at servicere og rådgive kunderne, så vi sammen finder de gode løsninger. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at forstå dine kunder og finde nye behov - og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.

Din erfaring skal kort og godt sikre, at vi skaber mere værdi for vores nuværende kunder og at nye kunder kan se værdien i at arbejde sammen med Beierholm Kalundborg.  

Udviklende rammer og et godt hold  

På kontoret i Kalundborg har vi højt til loftet og en flad organisationsstruktur, hvor alle kan tale med alle. Du vil derfor opleve, at vi sammen løfter opgaven - som et hold! Og du vil opleve, at døren altid står åben, hvis du har brug for sparring – både hos dine kolleger og din leder.

Vi har spændende kunder og opgaver, hvor vi finder det naturligt, at du bliver en del af teamet og kundeløsningen. Og resten af kontoret ser frem til tæt sparring og et godt samarbejde. Du bliver en vigtig del i kontorets fortsatte udvikling og du får dermed mulighed for at fortsætte en karriereudvikling med store mål. 

Vi tror på frihed under ansvar, og et arbejdsliv i balance, derfor planlægger du selv din arbejdsdag og sikrer at vi leverer det kunderne forventer samtidig med at balancen imellem arbejde, familie og fritid opretholdes. Vi holder løbende planlægnings- og 1:1 møder, hvor vi på kontoret står sammen om at sikre et liv i balance.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Revision, gennemgang og udarbejdelse af regnskaber for både selskaber og personlige virksomheder
 • Skattemæssige opgørelser
 • Rådgivning

Hvad kommer du med?

 • Minimum 6 års erfaring med revision af SMV kunder.
 • Uddannelse som CMA, eller tæt på færdiggørelse heraf
 • Evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning
 • Fleksibel og agil tilgang til kundepleje
 • Du er god til at skrive og tale med kolleger og kunder
 • Naturlig lyst til at tage ansvar  

Hvad får du som revisor i Beierholm?

 • Værdifuld, udviklende og faglig sparring
 • Et dedikeret team af dygtige og engagerede kolleger og specialister
 • De bedste rammer for dine ambitioner og personlige udvikling
 • Et liv i balance, hvor der er plads til ambitioner, familie og fritid
 • Ansvar for egne kunder
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel og godt sammenhold

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt, hvorfor du skal med på holdet i Beierholm i Kalundborg. Send gerne CV og andre relevante papirer.

Vi ønsker stillingen besat snarest mulig, hvorfor vi løbende vurderer ansøgninger. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Rekrutteringspartner Søren Krogstrup på sck@beierholm.dk

Eller vores partnere i Kalundborg:

-     Statsautoriseret revisor, Steffen Møller Jensen på smj@beierholm.dk

-     Statsautoriseret revisor, Tony Mouridsen på tmo@beierholm.dk

 

 Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Sjælland, Kalundborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.