Erfaren rådgiver til IT-revision & sikkerhed, Aarhus

Beierholm Aarhus

Kender du til IT-revision og Informationssikkerhed og har du flere års erfaring fra en stilling som rådgiver eller med ansvar for intern sikkerhed? Så er du lige den kandidat vi mangler til en stilling som rådgiver i IT-revision & sikkerhed, Aarhus.

Som et af Danmarks største revisionshuse, og med en strategi om at være bedst til SMV, udgør IT-revision og informationssikkerhed en hjørnesten i vores forretning og i arbejdet med at fastholde tilliden hos vores kunder. Vi er påbegyndt rejsen med at bygge et solidt team, som skal servicere vores kunder og stå til rådighed for at hjælpe vores revisorer. Vi har kunder i hele Danmark, så du får muligheden for at være onsite når vores kunder har brug for hjælp,

IT-revision og sikkerhed er en del af afdelingen Forretningsudvikling. Vi har ansvaret for kunderelationer og leverancer indenfor eget område, og du bliver en del af et mindre team, hvor der sættes fokus på sparring og vidensdeling. I stillingen forventes det dog, at du kan være selvkørende og dækker området Jylland/Fyn.

Som rådgiver i Beierholm vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Planlægge og gennemføre IT-revisioner for eksterne kunder i Jylland og Fyn.
 • Identificere og evaluere risici i forhold til IT-processer og systemer.
 • Udvikle og implementere effektive sikkerhedsprotokoller og procedurer.
 • Levere proaktiv rådgivning om IT-strategier og teknologisk compliance.
 • Bistå kunderne i bl.a. implementering af ISO 27001, og sikre efterlevelse af relevante standarder, kontraktuelle krav og lovgivningskrav (f.eks. GDPR, NIS2 og bogføringsloven).
 • Samarbejde tæt med kunder for at forstå deres specifikke behov og udfordringer.
 • Bidrage til udviklingen af koncepter og metoder som kan styrke og gøre os effektive.

 Faglig stærk og selvstændig kundeorienteret rådgiver

Vi søger en kandidat med en baggrund inden for IT-revision og informationssikkerhed. Du må gerne have gode tekniske kompetencer, men det er vigtigt i rollen, at have lysten og evnerne til at hæve blikket så dit fokus altid er på hvordan vi hjælper forretningen. Det er vigtigt, at du tidligere har arbejdet som IT-revisor, IT-sikkerhedskonsulent, med ledelse af sikkerhed eller lignende og kommer med +5 års erfaring. Vi lægger vægt på at du har forståelse for:

 • Intern eller ekstern rådgivning indenfor vores fagområde
 • IT-arkitektur og gængse teknologiplatforme
 • ERP-platforme og økonomiprogrammer
 • ISO2700x og Persondataforordningen
 • Opbygning og revision af IT-kontroller
 • Styring og kontrol med databehandler
 • Det er en fordel hvis du er CISM eller CISSP certificeret.

Som person er du ansvarstagende og har lysten til at være en del af et landsdækkende team, som jævnligt mødes, men også skal fungere fra distancen. Du skal have en stærk forretningsforståelse, trives med en bred kontaktflade og have et serviceminded mindset. Du opsøger aktivt viden inden for dit felt, fordi det er afgørende at holde dig opdateret.

 

Vi tilbyder dig

På kontoret i Aarhus træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholm kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Som en del af vores spændende udviklings- og forandringsrejse vil du blive en nøgleperson i vores stræben efter ambitiøse mål.


Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent, Signe Ravn på 87 32 57 94. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.