Erfaren IT-administrator til intern IT-afdeling, Beierholm Aalborg

Beierholm Aalborg

Vi søger en dygtig IT-administrator som har erfaring med Microsoft-ydelser og som har lysten til at bringe sine evner i spil indenfor softwaremodernisering med fokus på Microsoft Azure. Du vil få en central og vigtig rolle, og bidrage til at Beierholm fortsat holder en høj kvalitetsstandard indenfor IT-drift.

Hvem er vi?

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og vi oplever derfor også en stigen tilvækst af kollegaer, og er nu mere end 1900 medarbejdere. Du vil træde ind i en IT-afdeling, der hører til i Aalborg og som består af i alt 23 ansatte.

IT-afdelingen har til opgave at levere en lang række ydelser og processer til hele Beierholm for at understøtte forretningen med IT-systemer, effektiviseringer og digitalisering. I hverdagen vil du løse opgaver i et mindre IT-drift team, som står for stabil drift, løbende optimering og videreudvikling af system og softwareløsninger. Teammedlemmerne værdsætter muligheden for at dykke ned i tekniske detaljer, samtidig med at de holder blikket fast på den større sammenhæng.

Udviklingsorienteret og faglig stærk IT-administrator

Som IT-administrator hos Beierholm bliver du en værdifuld medspiller ind i infrastrukturadministration og udviklingsprojekter. Vi står overfor at flere IT-tjenester og ressourcer skal allokeres i cloud-baseret løsninger, så vi sikrer skalerbarhed, fleksibilitet, sikkerhed og effektivitet. Derfor er vi på udkig efter en som kommer med erfaring indenfor softwaremodernisering af eksisterende applikationer, og kan drive udviklingsprojekter på Microsoft Azure platform.

Hvilke arbejdsopgaver skal du løse?

Som vores nye kollega kan du komme til at arbejde med mange teknologier som Windows Terminal Server, Office365, Microsoft Azure, Intune, samt diverse netværk og hardware teknologier. Som IT-administrator hos Beierholm vil du have en bred vifte af ansvarsområder:

 • Drift og vedligehold af Windows-servere, herunder Hyper-V 
 • Bidrage til udvikling af Azure-platformen
 • Administration af SQL-databaser
 • Drift af netværksudstyr
 • Samarbejde med udviklere omkring vedligeholdelse og udvikling af systemer
 • Implementering og vedligeholdelse af sikkerhedssystemer

Hvad kommer du med?

Det er en fordel hvis du i dit nuværende job, eller tidligere, har varetaget en rolle som systemadministrator i en større virksomheds interne IT-afdeling, eller har haft en lignende rolle i en MSP-virksomhed. Det er betydningsfuldt, at du har erfaring fra virksomheder, der primært har beskæftiger sig med Microsoft teknologier.

 

 • Du har minimum 3 års erfaring med it-administration og har en relevant uddannelse som bl.a. datateknikker, datamatiker eller lignende. 
 • Du kan kommunikere professionelt med vores brugere, forventningsafstemme og give dem en god serviceoplevelse.
 • Du har erfaring med Microsoft. Azure og cloud-baserede løsninger
 • Det er en fordel hvis du kan bidrage med viden og kompetencer indenfor IT-sikkerhed på et operationelt niveau.
 • Du arbejder struktureret og kan være med til at finde årsagen bag de tekniske udfordringer, og har sandsynligvis erfaring med ITIL

Som person bidrager du med en lyst til at indgå i et fagligt stærkt miljø, hvor sparring og videndeling er i højsædet. Du skal evne at lære fra dig til dine kollegaer af dine faglighed og kunnen. Du er en holdspiller, som forstår værdien i at løfte i flok, og samtidig tager du ansvar for at følge egne opgaver til dørs. Du arbejder systematisk, fokuseret og har lysten til at blive en del af en afdeling, hvor professionalisme, kvalitet og god stemning prioriteres højt.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som IT-administrator og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. På kontoret i Aalborg træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar.

I Beierholm Aalborg kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance.


Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Signe Ravn på telefon 87 32 57 94. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.