Chef for Revisionsgruppen, Faglig Udvikling

Beierholm søger en chef for Revisionsgruppen i vores Faglige Udviklingsafdeling. Ansvaret består i at lede vores team, som arbejder med det teknisk faglige på revisionsområdet. Jobbet giver en stor berøringsflade såvel indad som udadtil i Beierholms organisation.

Faglig Udviklingsafdeling består af tre ben: Revision, Regnskab og Bæredygtighed. Du træder ind i en afdeling med stort fokus på faglighed, uddannelse og undervisning, vejledning, erklærings- og rapporteringsværktøjer, kvalitetsstyring m.v., idet afdelingen supporterer og sparrer med Beierholms revisorer.

Stillingen er som udgangspunkt placeret i Jylland eller på Fyn, og kan placeres med udgangspunkt på hvilket som helst af Beierholms kontorer.

 

Statsautoriseret revisor med stor faglig erfaring

Vi søger dig, der er interesseret i det faglige og i at lede et team af specialister. Du skal kunne indgå som et fagligt fyrtårn i revisionsgruppen og i Beierholm generelt med din viden og erfaring inden for revision og andre erklæringstyper. Det er et krav, at du er uddannet statsautoriseret revisor.

Som person er du en samlende figur, der formår at skabe følgeskab, og som er dygtig til at skabe relationer internt som eksternt. Du ser muligheder frem for begrænsninger og motiveres af at være med til at bygge op. Du kommer desuden med evnen til at strukturere, planlægge og ikke mindst eksekvere.  

 

Gode karrieremuligheder og en nøglerolle i Beierholm

Du er med til at sætte retningen for teamet og i en virksomhed, hvor vi gerne vil have plads til både det hele menneske og store ambitioner. Du træder ind på partnerniveau i Beierholm.

Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Som en del af vores spændende udviklings- og forandringsrejse vil du blive en nøgleperson i vores stræben efter ambitiøse mål. Vi tilbyder samtidig attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Søren Krogstrup, rekrutteringschef, på 87 32 59 36 eller Thomas Krath Jørgensen, faglig udviklingschef, på 27 77 93 62. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor kandidater løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.