Beierholm søger revisortrainees, som tænker nyt og drømmer stort

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der år efter år bliver kåret som en af Danmarks bedste. Med cirka 1.800 medarbejdere i en konstant voksende virksomhed tilbyder vi lærerige rammer, der grundigt forbereder dig til at realisere dine mål og ambitioner. Hos Beierholm har vi fuld tillid til dig og dine evner, hvilket giver dig en stor grad af frihed og ansvar. Vi tror på, at dette vil hjælpe dig med at blive en dygtig revisor.

I byer som Lemvig, Kalundborg, Ringsted og København søger vi fortsat revisortrainees til næste år. Ansøgninger til resten af landet er naturligvis stadig velkomne.

 

Bliv god til revision og regnskab – og meget mere!

Hvis du har en forkærlighed for tal, trives med mennesker og kan lide at tage ansvar, kunne du meget vel være vores næste revisortrainee!

Du kommer til at stå over for spændende udfordringer med kundens opgaver samtidig med, at du følger vores lærerige interne traineeuddannelse. Uddannelsen opbygger dine faglige kompetencer inden for revision, regnskab, bogføring og skat, både teoretisk og praktisk, og du får mulighed for at opbygge dyrebare relationer med andre Beierholm-trainees.

 

Skab din egen karriere i et sundt arbejdsmiljø

Vi sørger for, at du bliver tildelt en buddy, der hjælper dig med en smidig start på dine opgaver. Din buddy fungerer også som en værdifuld sparringspartner, der støtter og vejleder dig gennem sidemandsoplæring. Udover din buddy vil du blive mødt af et imødekommende og hjælpsomt team, som vil hjælpe dig på din vej mod at blive revisor.

Undervejs i dit revisortrainee-forløb hos Beierholm tilbyder vi dig også muligheden for at forfølge en HD-uddannelse parallelt med dit arbejde, som betales af Beierholm. Dette giver dig en ekstra dimension af faglig udvikling samt muligheden for at skabe en endnu stærkere revisor-karriere.

Vi værdsætter et sundt arbejdsmiljø, vi går op i trivsel og er kendt for at skabe balance. Hos Beierholm vil du opleve et positivt og støttende arbejdsmiljø, hvor du trygt kan udvikle dig både professionelt og personligt.

 

Din vej til Beierholm

  • En færdig uddannelse fra HHX, STX eller EUX
  • Måske er du i gang eller færdig med en Finansøkonom, Finansbachelor, Financial Controller eller en professionsbachelor i skat
  • Eller måske er du i gang eller færdig med en HA eller cand.merc.aud

Vi mener, at vejen til at blive trainee i Beierholm kan se meget forskellig ud, da vi som virksomhed ser potentiale i vores medarbejdere uanset deres uddannelsesbaggrund eller tidligere erhvervserfaring. Det vigtigste er, at du har:

  • En motiveret tilgang til læring og udvikling – og en lyst til at kaste dig ud i nye opgaver
  • Et fremsynet mindset, en ansvarsfuld tilgang og systematiske evner
  • En lyst til at tale og sparre med både kunder og kolleger
  • En god forståelse for tal og data

Vi tilbyder dig

I korte træk tilbyder Beierholm et toårigt målrettet intro- og uddannelsesforløb med støtte fra en erfaren revisor, der hjælper dig med at komme godt i gang og tilbyder værdifuld læring. Du vil modtage løn under din traineeuddannelse samt have adgang til en sundhedsordning og andre medarbejderfordele. Hos Beierholm skaber vi optimale betingelser for din personlige udvikling!

Besøg vores hjemmeside for mere information: https://www.beierholm.dk/karriere/start-din-karriere-hos-beierholm

 

Hvad skal du gøre?

Fortæl os hvem du er, hvad du drømmer om og gerne om din motivation for at blive revisortrainee hos Beierholm. Husk at vedlægge CV og dine seneste uddannelses-/eksamenspapirer.

Vi søger trainees med opstart 1. september 2024, og vi afholder samtaler løbende. Derfor opfordrer vi dig til ikke at vente for længe med at sende din ansøgning. Vær desuden opmærksom på, at vi tilbyder trainee-pladser på tværs af landet, så du har mulighed for at angive din foretrukne arbejdslokation, når du sender din ansøgning igennem vores ansøgningssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning til stillingen som revisortrainee hos Beierholm!

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
01/09-2024
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.