Ny Eksport- og Investeringspakke

Nye initiativer skal sikre danske virksomheder hjælp til at genoprette eksporten.

Udenrigsminister Jeppe Kofod har den 25. maj 2020 lanceret en række nye initiativer, der skal sikre danske virksomheder hjælp til at genoprette eksporten i takt med, at verden åbner op. Samtidig øges indsatsen for at tiltrække udenlandske investeringer til Danmark.

Bliv klogere på hvad pakken betyder for din virksomhed

 

www.eksporthjælp.nu kan du finde konkret information om indholdet i den nye eksport- og investeringspakke.

Hjælpepakker på udvalgte eksportmarkeder

 

The Trade Council har oprettet en COVID-19 Hjælpepakkeportal for at give virksomheder med aktiviteter i udlandet indblik i andre landes aktuelle hjælpepakker. Formålet er at bistå erhvervslivet med at afbøde de økonomiske skadevirkninger af COVID-19 udbruddet.

På COVID-19 Hjælpepakkeportalen kan du bl.a. undersøge forholdene nærmere på de vigtigste danske eksportmarkeder: USA, Kina, nabolandene samt andre EU-lande. Find dit eksportmarked her. Du kan ringe til The Trade Council hverdage mellem kl. 9 og 16 på tlf. 33 92 05 00. 

Har du spørgsmål? Kontakt din revisor i Beierholm

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte din revisor i Beierholm for at sparre om mulighederne. Måske overvejer du nye markeder? 

Internationale forhold

 

Beierholm er medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk HLB. Kontakt en fra vores team af landeansvarlige partnere. En uforpligtende snak kan måske hjælpe dig til at træde udover grænserne. >> Læs mere

Læs også

 

Initiativerne er en udmøntning af den politiske aftale af 18. april 2020, hvor der blev afsat 225 mio. kr. til en øget indsats for eksport- og investeringsfremme i 2020 og 2021. Læs mere om initiativerne i nyhed fra Udenrigsministeriet her

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share