Få hjælp til øget afkast og indblik

- med en investeringspakke. Uvildige.dk er en del af rådgivningspaletten hos Beierholm. Med uvildig investeringsrådgivning hjælper vi dig med at skabe en portefølje, som er tilpasset din risikoprofil og tidshorisont, hvad enten det er frie midler, pensionsordning eller i et selskab.

Nyt fra Uvildige.dk

 

Med en investeringspakke får du:

  • En analyse af dine nuværende investeringer
  • Fastlagt din investeringsprofil og investeringens betydning for din øvrige økonomi
  • Konkrete investeringsforslag
  • Vejledning til udførelse af ændringer.

Vores uvildighed er din fordel

Du får en skræddersyet løsning, som tilgodeser dine ønsker, og som matcher din risikotolerance og afkastforventninger. 

Du får helhedsrådgivning, der sikrer, at din løsning også er tilpasset din øvrige økonomi og evt. finansiering, ligesom den er optimeret efter dine skatteforhold.

Du får en mere omkostningseffektiv investeringsløsning og kan typisk spare ca. 1-1,5 % i omkostninger årligt. Du undgår altså unødige omkostninger og opnår deraf et større afkast.

Du får en løsning med fokus på aktivallokering og som ikke er begrænset til bestemte aktivklasser eller produkter. Du har adgang til hele markedet og deraf også de bedste produkter.

Du får en ekspert på din side, som sikrer den bedst mulige strategi for dig og hjælper dig til større gennemsigtighed og optimeret afkast.

Løbende optimering med fast overvågningsaftale

Vi sørger for, at dine investeringer får en god spredning og hjælper dig med at handle værdipapirerne, så du bliver fulgt helt til dørs – og vi tilbyder efterfølgende løbende opfølgning efter behov.

Vi sikrer, med løbende rebalancering, at dine investeringer forbliver optimeret ud fra din strategi og risikoprofil, og vi holder dig orienteret om muligheder i markedet samt giver købs- og salgsanbefalinger med henblik på optimering af porteføljen.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Vi er eksperter i øjenhøjde og rådgiver grundigt og professionelt. Vores uvildighed er din fordel. Lad os optimere dine investeringer.

Kontakt os for uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig og dine investeringer. Enten via din Beierholm revisor eller ved direkte kontakt til Uvildige.dk.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share