Ekstraordinær hastepulje hos Innovationsfonden

Innovationsfonden vil med ekstraordinær hastepulje på 50 mio. kr. yde hurtig støtte til bl.a. innovationsprojekter. Ansøgningsfrister er den 3. og 14. april 2020.

Innovationsfonden vil med ekstraordinær millionpulje yde hurtig støtte til bl.a. innovationsprojekter, som kan bidrage til at afhjælpe skadesvirkningerne af coronavirus for borgerne, sundhedsvæsenet, virksomheder eller samfundsøkonomien. 

Første ansøgningsfrist er allerede den 3. april, men man kan ansøge igen den 14. april. Der bliver en kort evalueringsproces, så projekterne kan sættes i gang hurtigst muligt.

Danmark står over for store, aktuelle udfordringer på grund af den hastige udbredelse af coronavirus. Epidemien kan ramme Danmark i flere bølger inden for det næste år.

Innovationsfonden afsætter derfor en ekstraordinær pulje på 50 mio. kr., som skal være med til at finansiere forsknings- og innovationsløsninger, der kan reducere skadevirkningerne af pandemien.

Innovationsfondens direktør Anne-Marie Levy Rasmussen siger i en nyhed på fondens hjemmeside:

- Coronapandemien breder sig hastigt i både Danmark og resten af verden. Derfor er der behov for hurtige forsknings- og innovationsløsninger fra vores dygtige forskere og innovative virksomheder, som kan gavne patienter, sundhedsvæsnet, vores erhvervsliv og samfundsøkonomi som helhed. Derfor opfordrer vi nu alle forskere og virksomheder, der sidder med relevante initiativer til kampen mod corona-pandemien, til at skrive en lynansøgning til Innovationsfonden, så vi hurtigt og smidigt kan få sat gang i de projekter, der kan bidrage.

Hurtig bedømmelse og kort tidshorisont for værdiskabelse

De 50 mio. kr. afsættes i et ekstraordinært Grand Solutions-opslag, der indebærer to snarlige ansøgningsfrister og en kort og hurtig bedømmelsesproces. Projekterne skal kunne igangsættes umiddelbart og potentielt kunne give væsentlig effekt nationalt eller globalt inden for en kort tidshorisont.

Det vil være en styrke, hvis projektet foruden at kunne reducere skadevirkninger efter COVID-19 også kan tilbyde et generelt beredskab til næste gang, en global epidemi rammer Danmark.

Vigtigste fakta om ekstraordinært Grand Solutions-opslag om COVID-19

 

Ansøgningsfrister

Den 3. april 2020 kl. 12:00 og den 14. april 2020 kl. 12:00. 

Åbner for ansøgninger

I midten af uge 14.

Budgetramme

50 mio. kr.

Innovationsfonden er sat i verden for at løfte strategiske forsknings- og innovationsprojekter i hele Danmark. Derfor er Innovationsfonden fysisk tilstede med kontorer spredt over hele landet i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Læs mere her

Læs også

Beierholms branchegruppe for iværksættere

Beierholms iværksættergruppe er et stærkt hold af både unge og erfarne revisorer med en fælles mission om at gøre det let for dig som iværksætter at koncentrere dig om det, du brænder for. Vi hjælper hver dag iværksættere og startups med at finde rundt i reglerne og se mulighederne i økonomien. 

Men vi tilbyder også økonomisk og strategisk sparring, når du får nye idéer og ønsker, at din forretning skal vækste.

 

 

 

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share