Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Vi nærmer os fristen for indberetning af...

Regnskab

Størstedelen af danske virksomheder følger kalenderåret som regnskabsår, hvor fristen for at indberette årsrapporten 2018 er senest fredag d. 31.05.19.

Sådan får du 100.000 kr. til digital...

Rådgivning

Digital omstilling kræver ofte rådgivning. Gennem Erhvervsstyrelsens støtteordning SMV:Digital kan du lige nu søge om et tilskud på 100.000 til ekstern rådgivning. Fristen for at søge er den 10. juni 2019. Læs mere om, hvem der kan søge, og hvordan du gør.

Da Mikkel tog verden med … øl

Rådgivning

På Børsen Gazelle Accelerator i København fortalte adm. direktør Mikkel Borg Bjergsø og driftschef Jacob Gram Alsing om bryghuset Mikkellers uortodokse vej til eksportsucces. Vi har omsat deres fortælling til 3 gode råd – til inspiration for dig, der drømmer om udlandet.

Overskudsvarme

Moms/afgifter, Rådgivning

- skal du med på vognen nu? Kommende lovændringer kan gøre udnyttelse af overskudsvarme til en bedre eller dårligere forretning

Ændringer i flere punktafgifter

Skat, Rådgivning

Bundgrænse DKK 10.000 – Eksportgodtgørelse – Afgiftsfrit salg.

Frankrig – pensioner

Skat, Rådgivning

Frankrig – indgåelse af principerklæring om beskatningsretten til pensioner

Investering af frie midler i...

Skat, Rådgivning

Er aktier nu en mulighed?

Datatilsynet kom på tilsynsbesøg

Rådgivning

Databeskyttelse: Krav om bøde på 1,2 mio. kr. og alvorlig kritik af taxafirma.

GDPR: Hvad med vikarer og konsulenter?

Rådgivning

GDPR: Er vores vikarer og konsulenter interne medarbejdere eller eksterne databehandlere? Hvilke regler gælder, når dataansvaret skal placeres? Det spørgsmål har Datatilsynet for nylig besvaret i en vejledning.

Timm Vladimir: Havde jeg bare vidst dét…

Rådgivning

Drømmer du om at leve af din hobby? Så er det bare om at kaste sig ud i det. Eller er det?

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share