Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Selvstændig eller lønmodtager? - del 2

Skat, Rådgivning

Konsekvenserne set fra arbejdsgiverens side.

Hvordan passer man godt på persondata?

Rådgivning

Du har måske spekuleret over, hvad et "passende sikkerhedsniveau" for behandling af personoplysninger egentlig er? Der er kommet en ny vejledning fra Datatilsynet med praktisk 4-trins hjælpe-guide.

Beierholm årsrapport 2017/2018

Generelt

Et Beierholm i fortsat vækst skærper sit fokus på fremtiden. Beierholm har i regnskabsåret fortsat den konsolidering, som har præget virksomhedens vækstrejse de seneste år.

Beierholms kunder er de mest tilfredse

Generelt

Beierholm topper i kundetilfredshed. Det viser analyseinstituttet Aalunds årlige kundeundersøgelse Revisionsbarometret. ”Det gør mig meget stolt, men det må aldrig være en sovepude,” fortæller Kenneth Jensen, adm. direktør i Beierholm.

Beskatningsgrundlag - fri bil

Skat, Rådgivning

Pas på beskatningsgrundlaget ved fri bil. Det kan være for godt til at være sandt

Datatilsynet kommer på tilsyn. Hvad gør...

Rådgivning

Bødehammeren kan falde tungt med den nye databeskyttelsesforordning, hvis Datatilsynet vurderer, at der er tale om en grov overtrædelse af reglerne. Datatilsynet benytter sig af tilsynsbesøg hos virksomheder og organisationer for at vurdere, om reglerne overholdes, så vi kigger her nærmere på, hvad et tilsyn er, og hvordan det...

Vestjysk Revision og HB Revision bliver...

Vestjysk Revision i Lemvig og Thyborøn samt HB Revision i Lemvig har indgået aftale med revisionsfirmaet Beierholm. Fra 1. august 2018 skifter virksomhederne navn, og tilsammen 33 medarbejdere fortsætter i Beierholm.

Gunstige finansieringsmuligheder

Rådgivning

NYT FRA UVILDIGE.DK. Udnytter du bankmarkedets gunstige finansieringsmuligheder? Læs case, hvor en erhvervskunde - en mellemstor handels- og servicevirksomhed med 60 ansatte - har opnået en årlig omkostningsbesparelse på knap en halv million, og det vel at mærke samtidig med, at virksomheden påtog sig mindre risiko.

Solen skinner på Danmark

Generelt, Rådgivning

Efter regn kommer solskin. Og man må sige, at solen skinner på Danmark – også på dansk erhvervsliv, der lige nu nyder godt af højkonjunkturen oven på de svære år. Rundtom i landet er vores revisorer i fuld gang med at lægge sidste hånd på tusindvis af regnskaber.

Selvstændige grupper

Moms/afgifter, Rådgivning

Gældende momsfritagelse for økonomiske sammenslutninger - de såkaldte ”selvstændige grupper af personer” - indskrænkes

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share