Vi springer med gazellerne

Beierholm er Børsen Gazelle partner fordi vi brænder for din succes

Det er nu sjette år, Beierholm er Børsen Gazelle partner, og hvert år sætter vi en stor ære i at være med, når Danmarks mest succesfulde vækstvirksomheder fejres. Stolte, glade og dygtige gazeller, som med mod, nytænkning og hårdt arbejde gør en positiv forskel for dansk erhvervsliv og Danmark i det hele taget.

Vi nyder, at være med til at give det skulderklap og bidrage til anerkendelsen af disse gazellers indsats, ligeså meget som vi gør os umage som sparringspartner for mange af disse virksomheder. Både gennem vores daglige rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder og når vi på Gazelle Accelerator inspirerer og sparrer med ejere, ledere og nøglemedarbejdere i Danmarks vækstvirksomheder.

At gå i gazellernes fodspor, handler om at træde sin egen vej

Alle årets gazellevirksomheder kan noget særligt, og som Børsen Gazelle partner står vi klar til at være din betroede sparringspartner og rådgive dig og din virksomhed. 

Gennem ekspertise og indsigt skaber vi ro om din vækst og hjælper dig med at træde din egen vej til succes.

Børsen Gazelle 2020

I år er konceptet anderledes, men engagementet er det samme.

Covid-19 har, som i så mange andre sammenhænge, også indflydelse på afviklingen af årets gazelleaktiviteter. Det betyder, at Gazelle Accelerator i år blev omdannet til en podcastserie med nogle af landets dygtigste ledere fra store og små virksomheder.

Ligeliges skifter årets gazelle kåringer format fra et ”roadshow” med kåringer rundt omkring i landet til én stor fejring i form af et liveshow serveret i en online version via børsen.dk – stadig med den prompt og pragt, som gazellerne fortjener.

Det hele rundes af med et opfølgende talkshow, hvor Børsens Niels Lunde sammen med gazelle partnere og ikke mindst gazelle virksomheder stiller skarpt på nogle af de mest interessante og inspirerende historier blandt årets gazeller.

Gazelle kåringer liveshow løber af stablen torsdag d. 10. december 2020 med et brag af en fejring for alle årets gazeller.

 

 

 

Beierholm er for 6. år i træk Børsen Gazelle partner.

in
Share
f
Share
Share