Udarbejdelse af erklæring ifm. ansøgning om kompensation for faste omkostninger

Som virksomhed kan du ansøge om kompensation for en andel af din virksomheds faste omkostninger. Beierholm kan hjælpe dig med udarbejdelse af den obligatoriske revisorerklæring, der skal følge din ansøgning.

Forbered din ansøgning

For at kunne søge om kompensationen, skal du have udarbejdet en erklæring fra en uafhængig godkendt revisor på, at du har opgjort omsætning og faste omkostninger korrekt. Derfor er vigtigt, at du kontakter og indgår aftale med din revisor i god tid, inden du tænker at indsende din ansøgning. 

Du skal sammen med din revisor opgøre din virksomheds faste omkostninger og omsætning til brug for ansøgningen. Du kan allerede nu forberede dele af din ansøgning sammen med din revisor.

På virksomhedsguiden.dk kan man hente:

  • Vejledning om ansøgning
  • Retningslinjer for revisorerklæringer
  • Skabelon for revisorerklæringer.

Der er åbnet for den digitale ansøgningsblanket i dag, onsdag den 8. april 2020.

Ansøgningen om kompensation vil foregå digitalt på Virk, og du skal bruge din NemID medarbejdersignatur. Dvs. at din revisor eller andre ikke kan ansøge for dig, men din revisor skal efterfølgende uploade sin erklæring, før din ansøgning kan behandles.

Tag fat i os. Vi kan hjælpe dig med udarbejdelse af erklæringen. Du finder os i hele landet. Kontakt en revisor i Beierholm 

 

Læs også 

 

 

 

 

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share