Sund vækst skabes i samarbejde

"Vækst er forudsætningen for, at vi kan bevare vores velstand og håndtere morgendagens udfordringer. Men væksten kommer ikke af sig selv. Den skal plejes med god rådgivning og sparring." - Søren V. Pedersen, adm. direktør, Beierholm.

2019 har ikke kun været et godt år for rigtig mange af vores kunder. Det har også været et godt år for Beierholm. Vi er nu den revisionsvirksomhed i Danmark, der er revisor for flest selskaber. Det vidner om, at det nu er Beierholm, der er markedsleder i segmentet for mindre og mellemstore virksomheder.

Det er en position, som vi indtager med både stolthed og ydmyghed. Det forpligter at være de mindre og mellemstore virksomheders foretrukne revisions- og rådgivningshus.

Derfor vil vi hele tiden sikre, at vi tilbyder de rigtige ydelser. Vi har fokus på at styrke vores rådgivningskompetencer yderligere, og gennem analyser og dialog med vores kunder vil vi løbende afdække, hvilke ydelser vi skal tilbyde, for at de kan imødegå morgendagens udfordringer.

Specialistkompetencer og digitalisering

Vi ved, at det kræver specialistkompetencer, og dem råder vi over i kraft af Beierholms størrelse. Med mere end 1.200 medarbejdere og en række specialafdelinger er vi klædt rigtig godt på til at varetage vores kunders udfordringer, uanset om de handler om strategi, digitalisering, finansiering, skat eller andet.

I de kommende år vil Beierholms vækst fortsætte. Den betyder, at vi bliver repræsenteret på stadig flere lokationer i Danmark. I skrivende stund har vi 31 kontorer fordelt over hele landet. Her eksekverer vi Beierholms strategi om at være tæt på vores kunder gennem lokalt nærvær.

I 2019 har vi oplevet, at vores kunder over hele landet i stigende grad efterspørger en digitalisering af deres økonomifunktion. Det er i den kontekst, Beierholm har udviklet det digitale værktøj, BEIERHOLM FOKUS, med økonomisystemet Dynamics NAV 365. Vi er allerede i gang med at implementere systemet hos en række af vores kunder, der med digitaliseringen oplever forenkling, større overblik og frigjort arbejdstid i deres økonomifunktion.

BEIERHOLM FOKUS tilpasses individuelt med netop de funktioner, som den enkelte virksomhed har brug for.

Velfortjent skulderklap

For sjette år i træk har Beierholm haft den store fornøjelse af være Børsen Gazelle Partner. I år modtog hele 2.052 danske virksomheder en gazelle som et velfortjent skulderklap for at præstere flotte vækstrater over en fireårig periode.

Det vidner om, at vi stadig er i vækstsporet – drevet frem af innovation, kreativitet og viljen til at ville lykkes.

Over hele landet skaber ildsjæle arbejdspladser, værdi og vækst. De viser vejen for dansk erhvervsliv. Derfor er disse vækstvirksomheder så vigtige, og derfor har Beierholm igen i år været med til at hylde dem som Børsen Gazelle Partner.

Strategisk sparringspartner

Det er Beierholms erfaring, at mange mindre og mellemstore virksomheder ikke kan klare deres vækstrejse på egen hånd. Det oplever vi også, at ejerlederne selv giver udtryk for. Når deres virksomhed har nået en vis størrelse, skal der nye kræfter og nye perspektiver til for at løfte den yderligere.

Ofte starter det med ejerlederens svære erkendelse af, at det er nødvendigt at dele ledelsesansvaret med andre, oprette en bestyrelse eller indgå partnerskaber. Men når det først er sket, opleves det ofte som en lettelse.

At tage det store spring kræver mod, men som regel også en betroet strategisk sparringspartner. En sparringspartner, der kender virksomheden indefra, og som samtidig kan betragte den udefra. En, der har dybt kendskab til virksomhedens nuværende situation og fremtidige potentiale.

Som betroet rådgiver for en stor del af Danmarks mindre og mellemstore virksomheder er det en rolle, som vi i Beierholm har stor erfaring med at påtage os. Her kommer blandt andet vores rådgivningskompetencer og indgående branchekendskab i spil.

Privatøkonomisk rådgivning

Det er en stor gevinst, at den finansielle rådgivningsvirksomhed Uvildige.dk er en del af Beierholm. Uvildige.dk indgår i vores ambition om at være Danmarks bedste rådgiver for mindre og mellemstore virksomheder.

For at kunne skabe balance for de mange ejerledere blandt vores kunder er det vigtigt, at vi også kan tilbyde dem uafhængig rådgivning omkring deres privatøkonomi. Det kan for eksempel være inden for investering, formuepleje og pension. Her er Uvildige.dk et stærkt kort, der styrker Beierholms position som betroet rådgiver.

Så mange var ordene

Jeg vil gerne slutte af med at ønske alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul. Træk stikket ud og nyd den sammen med familien. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde og etablere nye i 2020.

 

Venlig hilsen

Søren V. Pedersen

Adm. direktør

 

 

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share