Arbejdsmarkedet koger igen

– og digitalisering kan frigøre personaleressourcer til fortsat vækst.

Det danske arbejdsmarked koger igen – og for mange virksomheder kan det være en stor udfordring at finde den arbejdskraft, de har brug for. Fleksibel digitalisering af administrative opgaver kan være løsningen, der frigør store ressourcer.

 

Selv om væksten i 2020 går ned i tempo, vil beskæftigelsen fortsat vokse. Det vurderer Finansministeriet i sin halvårlige Økonomisk Redegørelse i december. Erhvervsorganisationerne er enige, og antallet af nyopslåede stillinger på Jobindex var i december på sit højeste niveau siden sommeren 2019.

Det kan være en god anledning til, at virksomheder går i gang digitalisering af de administrative opgaver, som kan gøre papirarbejdet digitalt og frigøre ressourcer til andre opgaver. Det påpeger statsautoriseret revisor Peter Thor Kellmer, Beierholm. 

Peter Thor Kellmer, Beierholm

 

Digitalisering kan hente besparelser og give handlefrihed

- Der er meget at hente i digitalisering. Der kan opnås markante besparelser på bundlinjen uden at skulle gennemføre store og fordyrende forandringer, som sætter hele virksomheden på den anden ende. Det er enkelt og fleksibelt at komme i gang, og man kan ved at ændre nogle få arbejdsgange, hente værdifulde minutter på arbejdsprocesser, der skal gøres igen og igen. 

Beierholm er den rådgivnings- og revisionsvirksomhed som har flest mindre om mellemstore virksomheder som kunder. Det giver en indsigt i udfordringerne omkring digitalisering samt en forståelse for, hvordan man bedst kommer i gang. Det er på den baggrund, at vi har udviklet vores online service, BEIERHOLM FOKUS, der giver dig mulighed for en enkel og fleksibel tilgang til digitaliseringen, hvor du starter med at høste de lavt hængende frugter og bygger på, efterhånden som din virksomhed er klar til det. 

En enkel løsning, du kan vokse i

BEIERHOLM FOKUS giver din virksomhed mulighed for at scanne og håndtere alle bilag, godkende betalinger, håndtere løn, sparre med din revisor og få det forkromede overblik over din virksomheds hovedtal. Og får man mod på at udnytte flere af digitaliseringens fordele, åbner BEIERHOLM FOKUS mulighed for integration til en række forretningsstøttesystemer som eksempelvis, time-/sagstyring, kassesystemer, kreditorworkflow osv. Så har du mulighed for at skræddersy løsningen, så den passer præcis til din virksomheds behov, slutter Peter Thor Kellmer.

Har du lyst til at læse mere om hvordan man kommer i gang med digitalisering af de administrative byrder, kan du læse mere her:

Læs mere om BEIERHOLM FOKUS

 

Læs også:

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share