Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Forretningsplan

Rådgivning

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. forretningsplan.

Hvordan beregner jeg, hvad min...

Rådgivning

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. værdiansættelse.

Festlig gazellekåring i Aalborg

Rådgivning

Årets gazellekåringer blev skudt i gang i Aalborg den 30. oktober, da Musikkens Hus i Aalborg lagde scene til velfortjente skulderklap til regionens vækstglade virksomheder.

Forhøjelse af restskattetillægget for...

Skat, Rådgivning

Restskattetillægget for selskaber m.fl. forhøjes med 2%-point efter en lovændring. Restskattetillægget var i 2018 på 2,8%, hvorfor restskatteprocenten for 2019 forventes at være 4,8%.

Danish company’s tax return

Skat, Rådgivning

Important update

Hjemmekontor

Rådgivning, Skat

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. hjemmekontor.

Moms, regelændringer pr. 1. januar 2020

Moms/afgifter, Rådgivning

Få overblik over de kommende ændringer af momsreglerne for bl.a. udtagning, kædehandler og konsignationslagre

Gode digitale vaner

Rådgivning

I disse digitaliseringstider er det vigtigt, at man er opmærksom på cybersikkerhed og gode digitale vaner. Mange sikkerhedsbrud sker på grund af fejl og manglende viden blandt de ansatte i virksomheden. Man kan fx blive narret til at klikke på et usikkert link eller udlevere sin adgangskode.

Har du den rette finansiering?

Rådgivning

Sørg for at udnytte de gunstige finansieringsmuligheder og gør dit forarbejde grundigt. Det er centralt for alle virksomheder og måske særligt for vækst virksomheder.

Ændring af selskabsselvangivelsen

Skat, Rådgivning

Væsentlig skærpelse af krav til indberetning af oplysninger

 

 

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share