Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Registreringsafgift

Moms/afgifter, Rådgivning

Forhøjet krav fra 1. februar 2020

Skærpede regler ved momsfrie...

Moms/afgifter, Rådgivning

Allerede fra 1. januar 2020 skærpes de danske momsregler i forhold til dokumentation for momsfritaget varesalg til virksomheder i andre EU-lande. Skærpelsen af de danske regler sker som led i at ensrette transportdokumentationen for EU-landene ved momsfrie EU-leverancer

Finansloven 2020

Skat, Moms/afgifter, Rådgivning

Regering, Enhedslisten, SF, Radikale og Alternativet har indgået aftale om finansloven for 2020. Nedenfor gennemgås de foreslåede ændringer for skat, moms og afgifter

Vigtige datoer 2020

Skat, Moms/afgifter, Rådgivning

Hent oversigt over vigtige datoer for indberetning/indbetaling af moms, skat m.v.

Social sikring

Skat, Rådgivning

Blanket A1 til forretningsrejsende og sælgere – arbejde i flere lande

Sikker passwordpraksis bør prioriteres i...

Rådgivning

Har I en sikker passwordpraksis i virksomheden? Et enkelt fejltrin fra en enkelt person kan invitere ubudne gæster ind i virksomhedens inderste data, med stor skade til følge.

Brug digitalisering som katalysator for...

Rådgivning

Årets Børsen Gazellekåringer er godt undervejs og senest var 403 af de i alt 2.043 gazeller samlet i Odense.

Bæredygtige investeringer behøver ikke...

Rådgivning

Ansvarlige og bæredygtige investeringer efterspørges af flere og flere, og det kan også være godt for både miljøet og for afkastet. Men det er også et buzzword og big money.

Omregistrering af IVS

Rådgivning, Revision

Iværksætter brevkassen. Vi sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. omregistrering af et IVS.

Spilleafgiftslovens regler ved online...

Moms/afgifter, Skat, Rådgivning

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. Spilleafgiftslovens regler.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share