Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Ændringer af selskabsloven på vej

Regnskab, Rådgivning

Det kan betyde nedsættelse af minimumskapitalkravet for A/S’er, ændringer vedr. registeret over reelle ejere m.v.

Nu er det "Made in Denmark" - igen

Rådgivning

Din virksomhed er i vækst, så nu er det bare om at rykke produktionen til Krakow eller Kina. Eller er det? Flere og flere danske virksomheder trækker nemlig produktionen hjem -

Iværksætteri: Tiltræk investorer

Rådgivning

Du har idéen. Du har produktet. Du har holdet. Nu mangler du bare pengene.

Ejerleder: Sæt dit guldhold

Rådgivning

Dygtige ledere. Kompetente medarbejdere. Proaktive rådgivere. Under gazellekåringerne bliver det gang på gang understreget, at holdet er alt.

Beierholm i top-tre

Generelt

- for 5. år i træk. Great Place to Work® har netop kåret Beierholm som Danmarks tredjebedste arbejdsplads målt på medarbejdertilfredshed blandt virksomheder med over 500 ansatte.

Er du blevet sat i vækst-racet?

Rådgivning

Danmark er et af de lande i verden, hvor det er nemmest at etablere en virksomhed. Det skyldes blandt andet en mangeårig politisk interesse for iværksætteri. Selv om det er nemt at starte op, er det dog langt fra alle, der lykkes.

Vores data ligger i skyen

Rådgivning

Hvordan sikrer vi os, at vi overholder databeskyttelsesforordningen?

Tænk stort. Guldkorn fra gazeller

Rådgivning

Tirsdag den 31. oktober blev Børsens gazellekåring 2017 skudt i gang, da Musikkens Hus i Aalborg lagde hus til fejringen af de nordjyske gazellevirksomheder. Vi har samlet fem guldkorn fra den første kåring, som din virksomhed kan tage med sig på rejsen mod vækst.

For iværksættere

Rådgivning

Book 2 timers gratis rådgivning og få mere tid til kerneforretningen.

Databeskyttelsesforordn. velkommen

Rådgivning

Fire grunde til at hilse databeskyttelsesforordningen velkommen.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share