Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Drømmer du om gazellevækst?

Rådgivning

Her er de fire administrative barrierer, du skal fjerne først.

Moms på gavekort og vouchers - udskudt...

Moms/afgifter, Rådgivning

Nye regler for, hvornår momsen skal indbetales

Direktør omfattet af...

Skat, Rådgivning

En direktør kunne være omfattet af forskerskatteordningen, selvom svigerfaren ejede 25% af selskabets aktier

Nye dagpengeregler for selvstændige

Skat, Rådgivning

Pr. 1. oktober 2018 trådte en ny dagpengereform for selvstændigt erhvervsdrivende i kraft. Reformen objektiviserer kriterierne for selvstændiges ret til dagpenge, som før var baseret på et skøn over, hvorvidt den selvstændige drev virksomhed i ’væsentligt omfang’

Forsknings- og udviklingsomkostninger

Skat, Rådgivning

Forhøjet fradrag og skattekredit

Når væksten skal finansieres

Rådgivning

Hvor går du hen, når din virksomhed skal finde kapital til det næste store spring? Når nye markeder skal opdyrkes, eller nye produkter lanceres? Svaret er ikke så enkelt endda.

Fire fakta om ferieloven

Rådgivning

Den 1. september 2020 træder en ny ferielov i kraft. Her får du en kort gennemgang af fire væsentlige ændringer, som vil få betydning for håndteringen af feriepenge i din virksomhed.

Kryptering af e-mails for ikke-teknikere

Rådgivning

Hvordan gør man, og hvornår er det krævet? Datatilsynet indikerer i ny vejledning, at den mest enkle form for kryptering af e-mails i mange tilfælde er til-strækkelig, når man sender personoplysninger via e-mail.

Udnyt de gunstige...

Rådgivning

Nyt fra Uvildige.dk: Udnyt de gunstige finansieringsmuligheder, men gør det med fornuft. Det er ti år efter finanskrisen, og på bankmarkedet er konkurrencen om erhvervskunder igen stigende. Det giver gode finansieringsmuligheder, hvis du sørger for at være opsøgende og undersøgende.

Har du en værdiskabende økonomiafdeling?

Rådgivning

Mange virksomheder er i fuld gang med at tage for sig af retterne ved det digitale tagselvbord. Det gælder også i økonomiafdelingen, hvor der sker store og spændende forandringer.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share