Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Moms på fast ejendom

Moms/afgifter, Rådgivning

Dansk praksis om momspligt på bebyggede grunde er underkendt af EU-domstolen

Alternative investeringer - hvad er det...

Rådgivning

Flere og flere kigger mod mere alternative investeringsmuligheder, når formue, pension osv. skal placeres. Men hvorfor er alternativ investering oppe i tiden netop nu, og hvad er det egentlig? Find svaret i denne artikel.

Realkreditlånets tre...

Rådgivning

Med den aktuelle lave rente har der den senere tid været godt gang i omlægningen af realkreditlån. Der er, sagt på en anden måde, blevet konverteret i stor stil. Når du konverterer dit lån, har du som udgangspunkt tre muligheder.

Ikke fradrag for netværkskontingenter

Skat, Rådgivning

Praksis er fortsat hård for netværksgrupper og erhvervsklubber

Nu er det nemt og sikkert at dele...

Rådgivning

IT-virksomheden Hansen Technologies A/S er blandt de virksomheder, der er begyndt at bruge den nye service BEIERHOLM FOKUS Dokumenter til udveksling af filer. ”Det er nemt og sikkert,” fortæller financial controller Anne Brit Clausen.

Datatilsynet besvarer spørgsmål om GDPR...

Rådgivning

Datatilsynet har taget hul på at besvare de mange spørgsmål, som virksomhedernes implementering af GDPR har givet anledning til. Temaer for planlagte tilsyn i 2. halvår 2019 er nu fastlagt. Til orientering har vi samlet informationerne i to aktuelle artikler.

10 års tilbageblik i den finansielle...

Rådgivning

Tidens tendenser fra 10 år i den finansielle verden. Husker du, da indlånsrenten hed 5 pct., eller da aktiemarkedet kollapsede? Det er ikke tit, vi i vores travle hverdag tillader os selv at stoppe op og reflektere. Vi ser sjældent tilbage og risikerer derfor at glemme vigtige erfaringer lidt for hurtigt.

Overvejer du at investere selv?

Rådgivning

Gode råd til dig, der overvejer at investere selv. Det stigende fokus på høje omkostninger ved investering og pensionsopsparinger via banker får i disse dage mange til at overveje selv at investere deres penge.

Et styrket Beierholm på Sjælland

Generelt

Hvis din virksomhed har brug for revision og rådgivning i Roskilde og Holbæk, kan du glæde dig til at blive serviceret af et superstærkt hold.

Hvornår er sikkert sikkert nok?

Rådgivning

Pragmatisk metode til vurdering af risici. Datatilsynet og Rådet for Digital Sikkerhed udgiver vejledende tekst om risikovurdering, som præsenterer en pragmatisk metode, som de fleste mindre og mellemstore virksomheder let vil kunne benytte sig af.

 

 

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share