Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Spilleafgiftslovens regler ved online...

Moms/afgifter, Skat, Rådgivning

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. Spilleafgiftslovens regler.

Ekstern finansiering hos Vækstfonden

Rådgivning

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. ekstern finansiering hos Vækstfonden.

Skattekreditordningen

Rådgivning

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. skattekreditordningen.

5 spørgsmål, du bør stille dig selv,...

Rådgivning

Der er mange parametre, du som virksomhed, og privatperson, skal tage højde for, når du skal ud og hente finansiering. Vi har her samlet en håndfuld af de mest centrale overvejelser, du bør gøre dig.

Vækst uden grænser – find vej til...

Rådgivning

Det er ikke et tilfælde, at mange gazellevirksomheder også er på eksportmarkedet. Eksport er en naturlig vej at gå, når det handler om skalering af sin virksomhed. Men fører vejen helt til etablering i udlandet, eller skal eksporten foregå fra Danmark?

Hvad er min virksomhed mon værd?

Rådgivning

Med Beierholm Virksomhedsvurdering kan du hurtig og nemt få en troværdig vurdering af din virksomheds værdi. Det er samtidig en god måde at komme i gang med sit generationsskifte.

Etablerings- og iværksætterkonto

Rådgivning, Skat

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. etablerings- og iværksætterkonto.

Valg af virksomhedsform

Rådgivning, Skat, Regnskab

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. valg af virksomhedsform.

Konsulent: Selvstændig erhvervsdrivende...

Skat, Rådgivning

Iværksætter brevkassen. I uge 47 sætter vi ekstra fokus på de danske iværksættere og fejrer Danmarks iværksætteruge med en brevkasse specielt til iværksættere. Her bringer vi spørgsmål og svar vedr. forskellen mellem at være selvstændig erhvervsdrivende og lønmodtager i skattemæssig forstand.

Hvordan klarer du dig i forhold til ...

Rådgivning

Det kan du få svar på med Beierholm Benchmark. Et redskab, der giver dig en kvalificeret analyse af din virksomheds økonomiske situation sammenlignet med gennemsnittet for din branche.

 

 

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share