Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

EU’s databeskyttelsesforordning

Rådgivning

Er min virksomhed omfattet af EU’s databeskyttelsesforordning? Kort sagt: Private virksomheder, offentlige organisationer og foreninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, hvis de behandler personoplysninger.

Europæisk topplacering

Generelt

Europæisk topplacering i medarbejdertrivsel. Torsdag aften blev det i regi af Great Place to Work® offentliggjort i Paris, at Beierholm i 2017 er kåret som fjerdebedste europæiske arbejdsplads blandt virksomheder med +500 ansatte.

Energiafgifter 2017

Moms/afgifter, Rådgivning

Overblik over godtgørelser og satser pr. 1. juni 2017

EU’s databeskyttelsesforordning

Rådgivning

Hvad betyder EU’s databeskyttelsesforordning for din virksomhed? Forordningen er nu et vigtigt skridt nærmere dansk implementering.

Beierholm Danmarks Bedste Arbejdsplads

Generelt

Beierholm er netop kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads. Det skete 15. november ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København - og vi er naturligvis super glade og stolte.

Beierholms Faglige Dage 2016

Generelt, Rådgivning, Skat, Moms/afgifter

Du inviteres til Beierholms Faglige Dage i 5 byer med fagligt indhold om aktuelle udfordringer og nye regler.

Beierholm opruster igen

Generelt

Udvider med to nye rådgivningsområder. Beierholm udvider med Finansiel rådgivning samt rådgivning om køb og salg af virksomheder.

Roskildevirksomhed kommer til Beierholm

Generelt

Fra 1. juli 2016 indgår Erik Munk, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i Beierholm.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share