Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

7 økonomiske muligheder - styr din...

Rådgivning

Covid-19 skaber, udover de sundhedsmæssige problemer, store økonomiske udfordringer. Men der opstår også økonomiske muligheder, du bør være opmærksom på.

Fem ting, du skal være forberedt på, FØR...

Rådgivning

Rigtig mange erhvervsdrivende er voldsomt pressede på økonomien, mens coronakrisen har lukket store dele af det danske samfund ned. De har brug for en bank, der forstår situationen og vil være med til at løse problemerne.

COVID-19: Nyt takeaway-concept under...

Rådgivning

Frimanns Gourmet fik aflyst alle arrangementer på grund af coronakrisen. På ganske kort tid havde cateringfirmaet mistet sin omsætning for den periode, der normalt er årets travleste. Men i stedet for at sende kokkene hjem er der aftalt arbejdsfordeling, og firmaet laver nu takeaway-måltider i et nyt koncept - med overvældende...

COVID-19: Hurtig realisering af...

Rådgivning

Efter regeringens udmelding om, at Danmark skulle lukkes ned, overvejede direktør i SeeSafe Michael Frandsen konsekvenser og muligheder for SeeSafe. Hurtigt stod det klart, at situationen og restriktionerne omkring fysisk forsamling var en god anledning til at realisere den forretningsidé, Michael havde ruget på i et stykke tid:...

COVID-19 – kørsel i udenlandske...

Moms/afgifter, Rådgivning

Midlertidig hjemkørsel til Danmark tillades

Lønsumsafgift

Moms/afgifter, Rådgivning

– lønkompensation for hjemsendte medarbejdere

Fristen for indsendelse af årsrapporter...

Regnskab

Fristen for indsendelse af årsrapporter til Erhvervsstyrelsen forlænges som forventet med 3 måneder. Fristforlængelsen gælder for virksomheder med balancedag i perioden fra og med d. 31.10.19 til og med d. 30.04.20.

Salg af fast ejendom 2020

Skat, Moms/afgifter, Rådgivning

Opdatering af vejledning

Kom i gang med din ansøgning om...

Rådgivning, Regnskab

Som virksomhed kan du ansøge om kompensation for en andel af din virksomheds faste omkostninger. Lyt med i denne video og få hjælp til hvordan.

Pas på bank-fatamorganaet

Rådgivning

Beierholms bestyrelsesformand udtaler i kronik på Finans.dk: Mange mindre og mellemstore virksomheder har akut behov for tilførsel af likviditet, hvis de skal overleve coronakrisen. Efter min mening er det utopi at tro og håbe på, at hjælpen kommer fra bankerne.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share