Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Frivillig momsregistrering,...

Moms/afgifter

Skattestyrelsen har øget fokus på fastsættelsen af lejen ved erhvervsmæssig udlejning mellem interesseforbundne parter

Hjælpepakker til nordjyske virksomheder

Rådgivning

I lyset af den særlige situation vedrørende lokal nedlukning og yderligere restriktioner i syv nordjyske kommuner, er der taget initiativ til hjælpepakker, som skal søge at afbøde de økonomiske konsekvenser.

Likviditetsmæssige overvejelser for små...

Skat, Moms/afgifter, Rådgivning

Som en del af COVID-19-hjælpepakkerne har en række virksomheder fået udskudt afregningen af A-skat, AM-bidrag og moms. Dette er vigtigt at huske på, når der skal dannes et overblik over likviditeten for 2021.

Indberetning af feriemidler

Rådgivning

Fristen for indberetning af feriemidler for overgangsperioden til Lønmodtagernes Feriemidler nærmer sig med hastige skridt.

Ændringer i årsregnskabsloven –...

Regnskab

Årsregnskabsloven er ændret, og det får betydning for alle virksomheder, der aflægger årsrapport for 2020. Både årsrapporter, der starter fra den 1. januar 2020, men også årsrapporter, der omfatter perioden 2020/2021.

Udviklingsomkostninger m.v.

Skat, Rådgivning

Forslag om ekstraordinært 30%-fradrag

COVID-19: Hjælpepakker udvides og...

Rådgivning, Moms/afgifter, Skat

Hjælpepakkerne til erhvervs- og kulturlivet samt idrætsorganisationer udvides og forlænges nu frem til den 1. februar 2021.

Transfer Pricing 2020

Skat, Rådgivning

Dokumentationsreglerne i Danmark

SMV:Digital: Ny pulje til...

Rådgivning

SMV:Digital er aktuel med en ny pulje, som åbner for ansøgning den 4. november. Denne gang er der afsat 35 mio. kr. til eksportfremmende digitalisering i de danske SMV’er.

Beierholms internationale netværk gør...

Rådgivning

Beierholms internationale rådgiver- og revisornetværk, HLB International, hædret som ”Network of the Year”.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share