Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Omregistrering af IVS - regler lempes

Regnskab, Rådgivning

Hjælp på vej til iværksættere. Ny politisk aftale lemper regler om omregistrering af IVS’er til ApS’er.

SMV:Digital: Ny pulje åbner

Rådgivning

SMV:Digital: Ny pulje for ”Grøn Digital Omstilling” åbner den 7. september. Har du grøn digital omstilling på dagsordenen, eller overvejer du at få det, så er det nu, du skal beskrive dit projekt og forberede din ansøgning.

Fast ejendom i selskaber

Skat, Rådgivning

– er det en saga blot?

Skatteforhøjelser fra 2023 -...

Skat, Rådgivning

Regeringen har offentliggjort sit forslag til ”Ny ret til tidlig pension” – den såkaldte ”Arne-pension”, som har været meget omtalt i medierne.

Mulighed for udbetaling af indefrosne...

Skat, Rådgivning

- indbetalt i perioden 1. september 2019 - 31. marts 2020

Forhøjet ekstrafradrag for forsknings-...

Skat, Rådgivning

Som et led i de politiske aftaler om udfasning af COVID-19 hjælpepakkene har regeringen indgået et bredt politisk forlig om hjælp til et presset erhvervsliv, der bl.a. indebærer en midlertidig forhøjelse af ekstrafradraget for forsknings- og udviklingsomkostninger for 2020 og 2021.

Sidste chance for kompensation for faste...

Moms/afgifter, Rådgivning, Regnskab

Sidste chance for at søge kompensation for faste omkostninger nærmer sig. Få et samlet overblik over denne og øvrige tidsfrister.

Ny obligationsserie: Vælg det rigtige...

Rådgivning

Et fastforrentet lån er ikke bare et fastforrentet lån, og står du overfor at skulle optage et nyt, er der denne sommer flere valgmuligheder end normalt, da en ny obligationsserie er aktuel.

Repræsentation

Skat, Rådgivning

Begrænset fradrag for giver og risiko for beskatning af modtager

Træk stikket – og få en bedre forretning

Rådgivning, Regnskab

Træd et skridt tilbage og se på din virksomhed med solbriller på – for vi ved jo godt, at du ikke kan lægge arbejdet helt til side.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share