Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Sommerhuskøbets økonomi – skal du med på...

Rådgivning

Dette forår har budt på rekorder for sommerhussalget i Danmark. Overvejer du også køb af sommerhus, bør du have styr på disse økonomiske overvejelser.

Får du helt friske tal fra dit...

Rådgivning, Regnskab

Eller nøjes du med forældet viden?

COVID-19 - Danske Øresundspendlere

Skat, Rådgivning

Øget antal hjemmearbejdsdage – risiko for dansk beskatning

Iværksætterkontoordningen 2020

Skat, Rådgivning

Etableringskonto- og iværksætterordningen er en ofte overset mulighed for at spare op samt udskyde sin beskatning. Her får du opdateret viden om ordningen.

Moms ved salg af bygninger til...

Moms/afgifter, Rådgivning

Genoptagelse

Ny Eksport- og Investeringspakke

Rådgivning

Nye initiativer skal sikre danske virksomheder hjælp til at genoprette eksporten.

Podcast: Sådan tester coronakrisen...

Rådgivning

Det har været mørke tider i dansk erhvervsliv siden nedlukningen, og mange har stået overfor en ukendt virkelighed, hvor hurtige beslutninger har været en nødvendighed for overlevelse. Jo stærkere digitalt grundlag, man har haft, jo bedre - og sådan fortsætter det med at være efter krisen.

COVID-19 - Udlandsdanskere,...

Skat, Rådgivning

COVID-19 har medført store praktiske begrænsninger for, hvor en person kan opholde sig, hvor arbejdet kan udføres fra, og hvordan en virksomhed kan drive forretning m.v. Regeringen foreslår derfor en række midlertidige lempelser af skattereglerne for udlandsdanskere m.fl. i perioden fra og med den 9. marts 2020 til og med den...

Er du hovedaktionær?

Skat, Rådgivning

- så skal du huske skema 05.021!

Ny aftale om lavere boligskatter på...

Skat, Rådgivning

Regeringen har indgået en bred aftale, der både skal give boligejere skattelettelser og ro om boligskatten i de næste år. Aftalen omfatter både ejendomsskat og ejendomsværdiskat – men omfatter ikke avancebeskatning eller bo-/gaveafgift ved overdragelse af fast ejendom til næste generation i familien.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share