Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Ansvarlig ledelse, også ved COVID-19...

Rådgivning, Regnskab

COVID-19. Mange virksomheder har svært ved at skabe overblik over deres reelle økonomiske situation ifm. hjælpepakker og udskydelse af moms og A-skat mv. Men det er vigtigt at have overblik over den fremtidige likviditet, da ledelsen ellers kan ifalde straf- og erstatningsansvar ifm. en lukning.

Lempelser af regler om omregistrering af...

Regnskab, Rådgivning

Lempelserne af reglerne om omregistrering af iværksætterselskaber (IVS) til anpartsselskaber (ApS) er nu trådt i kraft. Dette fremgår af en bekendtgørelse, som Erhvervsministeriet for nylig har udstedt.

Ændrede regler for beskatning af fri bil

Skat

”Grønne” biler tilgodeses – ”sorte” biler bliver dyrere.

Fradrag for underskud i danske filialer...

Skat

En genoptagelsesmulighed tilbage til 2008

Grøn skattereform – forhøjede fradrag

Rådgivning, Skat

Forslag om et midlertidigt investeringsvindue (116%). Forlængelse af 130%-fradrag for udviklingsomkostninger til og med 2022.

Aktiesparekontoens fordele og ulemper

Rådgivning

Flere og flere kaster sig over en investering, og derfor vil flere også overveje en aktiesparekonto. Den har sine fordele, men også sine begrænsninger, og er ikke nødvendigvis egnet til alle investeringstyper.

Nye moms- og A-skattelån - yderligere...

Skat, Moms/afgifter

Vedtaget med yderligere udsat betalingsfrist for lån. Folketinget har netop givet mulighed for yderligere rentefrie lån for alle virksomheders A-skatteindbetalinger for februar og marts måned.

Kompensation for faste omkostninger –...

Rådgivning

Hvis kompensationen til din virksomhed blev ramt af underskudsbegrænsning, da der i foråret kunne ansøges om kompensation for faste omkostninger, så lyt med her.

Forældrekøb 2021

Skat

Et forældrekøb er som oftest en stor disposition, og vejledningen kan hjælpe til, at man føler sig på sikker grund, inden beslutningen tages

Varebiler (gulpladebiler) 2021

Skat, Moms/afgifter

Denne information omhandler skatte-, moms- og afgiftsregler for varebiler

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share