Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Omlægning af realkreditlån

Rådgivning

Pas på stigende omkostninger. Det lave renteniveau har skubbet til lysten til at omlægge realkreditlån for både erhverv og private.

Få gode råd af Beierholm gennem...

Rådgivning

Hvis du er blandt de virksomheder, der er blevet tildelt støtte via Erhvervsstyrelsens ordning SMV:Digital, kan du købe rådgivning hos Erhvervsstyrelsens godkendte rådgivere – og her er Beierholm iblandt.

Sådan driver du virksomhed med din ven,...

Rådgivning

Tal om de svære ting, mens I er gode venner. Læs her, hvad du skal have styr på, inden du rejser på virksomhedseventyr med dine nære.

Bliv klogere på din investeringsløsning

Rådgivning

Nyt fra Uvildige.dk. Hvor meget betaler du i investeringsomkostninger? Nye regler om øget gennemsigtighed har gjort det nemmere at svare på spørgsmålet. Men det kan fortsat godt være svært at gennemskue, hvor meget du kan spare ved at vælge en anden tilsvarende løsning. Få en gratis analyse.

Vi nærmer os fristen for indberetning af...

Regnskab

Størstedelen af danske virksomheder følger kalenderåret som regnskabsår, hvor fristen for at indberette årsrapporten 2018 er senest fredag d. 31.05.19.

Sådan får du 100.000 kr. til digital...

Rådgivning

Digital omstilling kræver ofte rådgivning. Gennem Erhvervsstyrelsens støtteordning SMV:Digital kan du lige nu søge om et tilskud på 100.000 til ekstern rådgivning. Fristen for at søge er den 10. juni 2019. Læs mere om, hvem der kan søge, og hvordan du gør.

Da Mikkel tog verden med … øl

Rådgivning

På Børsen Gazelle Accelerator i København fortalte adm. direktør Mikkel Borg Bjergsø og driftschef Jacob Gram Alsing om bryghuset Mikkellers uortodokse vej til eksportsucces. Vi har omsat deres fortælling til 3 gode råd – til inspiration for dig, der drømmer om udlandet.

Overskudsvarme

Moms/afgifter, Rådgivning

- skal du med på vognen nu? Kommende lovændringer kan gøre udnyttelse af overskudsvarme til en bedre eller dårligere forretning

Salg af fast ejendom 2019

Skat, Rådgivning

Vejledningen "Salg af fast ejendom" er nu ajourført med de aktuelle oplysninger for 2019

Ændringer i flere punktafgifter

Skat, Rådgivning

Bundgrænse DKK 10.000 – Eksportgodtgørelse – Afgiftsfrit salg.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share