Revisor Roskilde • Statsautoriseret revision og rådgivning

Himmelev Bygade 70
DK-4000 Roskilde
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Revisor i Roskilde

Beierholm er lokalt til stede i Roskilde på adressen Himmelev Bygade 70. Her sidder vores dygtige  specialister og hjælper mindre og mellemstore virksomheder med rådgivning og revision. Selvom vores kontor ligger i Roskilde, er vi også økonomisk sparringspartner for mange forskellige ejerledede virksomheder uden for byskiltet og på tværs af Sjælland.

 

Statsautoriseret revisor i Roskilde med lokal forankring

Som statsautoriseret revisor i Roskilde hjælper vi til dagligt mange forskellige typer af virksomheder lige fra håndværksvirksomheder til mellemstore produktions- og handelsvirksomheder. Samtidig tager vi hånd om alt inden for regnskab og revision for flere kulturinstitutioner og -foreninger, så de kan fokusere på fortsat at gøre byen til et kulturelt fyrtårn på Sjælland.

Roskilde er kendt for et stærkt erhvervsliv, som vi gerne vil være med til at fremme. Derfor er vi medlem af Erhvervsudvalget i Roskilde Kommune, der er nedsat med henblik på at sikre gode vækstbetingelser for erhvervsdrivende og fastholdelse af arbejdspladser. Herudover er vi aktive i Lejre Erhvervsrum og Erhvervsforum Roskilde, mens vi samtidig støtter op om lokale foreninger. Hvert år uddeler vi desuden Beierholms talentpris i samarbejde med Roskilde Idrætsunion til spirende atleter i Roskilde kommune.

Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for revision i Roskilde

Beierholm i Roskilde er én ud af mange afdelinger i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Med kontorer på Sjælland, Fyn og Jylland hjælper vi hver dag kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Vores lokale ekspertise i Roskilde suppleres af en bred vifte af specialister inden for skat, moms og afgifter, finansiel rådgivning, digitalisering, bæredygtighed, it-revision, it-sikkerhed og persondata samt pensionsrevision. Dette giver os mulighed for at tilbyde en skræddersyet rådgivning til vores kunder uanset deres behov. Står du med et behov for rådgivning eller revision i Roskilde, skal du ikke tøve med at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe dig med at optimere og forbedre din virksomhed.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Roskilde

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
10 + 6 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.