Beierholm Aalborg

Voergårdvej 2
9200 Aalborg SV
Telefon: +45 98 18 72 00
aalborg@beierholm.dk

Kontortider

Mandag-Torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Beierholm Aalborg er en del af Aalborg Alliancen.

På Voergårdvej 2 har Beierholm sin Aalborg-afdeling. Det var her det hele startede i sin tid, dengang vi stadig hed Mortensen & Beierholm og i tidernes morgen Nordjyllands Revisionskontor.

Her er vi i dag ca. 200 medarbejdere. Aalborgkontoret er samtidig Beierholms hovedkontor, hvor centrale kompetencecentre er samlet. Aalborgkontoret huser således Beierholms skatteafdeling og kompetencecentret for faglig udvikling samt IT-servicecenter for kunder samt interne funktioner inden for administration, digitalisering, regnskab, risk management, salg samt HR- og marketingafdeling.  

Hos Beierholm tager vi os af en bred vifte af opgaver inden for revision, bogholderi og rådgivning for både mindre og større virksomheder. Vi er eksperter i skat og skattereglerne, og rådgiver både private og erhvervslivet. Beierholm er din ansvarlige samarbejdspartner, hvad enten du har brug for ekspertise inden for risikoanalyser og strategiudvikling eller assistance til årsregnskaber og bogføring. I Beierholms Erhvervsservice forestår vi regnskabsassistance, bogføring og lønservice. 

Beierholm Aalborg assisterer med rådgivning og revision i hele oplandet og dækker områdebyer som f.eks. Nibe, Støvring,  Nørresundby, Aabybro, Pandrup, Brovst, Fjerritslev, Brønderslev og Hals.

Vores ydelser inden for revision, rådgivning, regnskab og skat 

in
Share
f
Share
Share