Revisor Thisted • Lokal revision og rådgivning

Bødkervej 12
DK-7700 Thisted
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-12:00

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Dine lokale revisor i Thisted

Hos Beierholm Thisted er vi omtrent 40 medarbejdere, der hver dag brænder for at udvikle og vækste lokale forretninger gennem grundig rådgivning. Vi rådgiver om bl.a. regnskab, moms, skat, generationsskifte og budgetter. Vi er din lokale rådgiver og revisor både, når det går godt – og når det går skidt. Hvis din virksomhed står i krise, er du sikret en kompetent og grundig rådgivning hos os.

Vi kan lette din hverdag i virksomheden ved vores outsourcing, der kan stå for bogføring, lønadministration og meget andet.

Som din lokale revisor i Thisted har vi et dybdegående kendskab til nærområdet, og vi ved, hvad der er på spil for virksomheder i netop vores område. Samtidigt dyrker vi de nære relationer ved at være en aktiv støtte i foreningslivet.

Mød os på Bødkervej 12, hvor vi står klar til at hjælpe din forretning.

Revision i Thisted med et solidt fundament

Beierholm i Thisted er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. 

Udover de kompetencer vi har som revisor i Thisted, kan vi trække på en lang række specialister inden for områder som digitalisering, finansiel rådgivning, corporate finance samt it-revision og sikkerhedsrådgivning

Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

 

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Thisted

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?
14 + 5 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.