6.500 transaktioner

800+ rådgivere

40 lande

Eksempler på vores transaktionserfaring

Beierholm-et-arbejdsliv-i-balance

 

Novedo har indgået aftale om at købe Stantræk

Novedo har indgået aftale om at købe Stantræk – en højteknologisk industrivirksomhed, der leverer komplekse løsninger indenfor tyndpladebearbejdning og komplementære løsninger i plast og metal. Købet af Stantræk markerer Novedos andet opkøb i Danmark og er en vigtig strategisk tilføjelse til Novedo-koncernen. Opkøbet markerer vores anden transaktion som rådgiver for Novedo.

 

Beierholm-rådgivning-i-øjenhøjde

 

Hartmanns er blevet opkøbt af Actief Group

Hartmanns, en førende HR-serviceudbyder i Danmark, er blevet opkøbt af Actief Group. Partnerskabet med Hartmanns gør det muligt for Actief Group at tilføje en stærk komplementær virksomhed med en solid kundebase til sine aktiviteter.

Opkøbet markerer Actief Groups første på det danske marked.

 

Beierholm mennesker i møde.jpg

 

Helios Auto er blevet opkøbt af Total Specific Solutions (TSS)

Helios Auto, en dansk softwarevirksomhed med speciale i alt-i-én-styringsløsninger til autoværksteder og autoforhandlere i Norden, er blevet opkøbt af Total Specific Solutions (TSS). Helios software understøtter mindre såvel som større autovirksomheder ved at facilitere alle aspekter af den daglige drift, herunder CRM, bilsalg og -køb, booking, tidsregistrering, skadesvurdering, regnskab m.v.

 

Lyt til vores kunder, det gør vi

Gennemførelse af en vellykket virksomhedstransaktion kræver en corporate finance-rådgiver, der er i stand til at identificere muligheder ud over det sædvanlige. Vi er drevet af entusiasme for vores kunders resultater og hjælper målrettet virksomheder med at indfri deres fulde potentiale.

Oaklins – link til flere transaktioner
Beierholm rådgivning og revision 5