BV Teknik er solgt til Addtech

BV Teknik, den danske specialist i fremstilling af specialmaskiner med robot-integrationer og andet højteknisk udstyr til produktionslinjer, er blevet solgt til Addtech.

 

Vi er yderst tilfredse med hjælpen fra Beierholm Corporate Finance...” 
PEDER NØRGAARD, ADM. DIREKTØR – BV TEKNIK

 

”Vi er yderst tilfredse med hjælpen fra Beierholm Corporate Finance. Vi ville aldrig have været i stand til at gennemføre transaktionen uden deres hjælp.” 

BV Tekniks unikke kompetencer ligger i evnen til at konceptualisere, designe og eksekvere skræddersyede automationsløsninger. Om det gælder strømlining af produktionsprocesser, der forbedrer produktkvaliteten eller sikrer overholdelse af lovgivningen, så er BV Tekniks løsninger skræddersyet til at levere håndgribelig værdi i alle faser af produktionen. 

Addtech giver teknologisk og økonomisk værditilvækst i forbindelsen mellem producenter og kunder. Addtech opererer i udvalgte nicher på markedet for avancerede teknologiske produkter og løsninger. Deres kunder opererer primært inden for produktion og infrastruktur.

Beierholm Corporate Finance var engageret af BV Teknik som strategisk og finansiel rådgiver i denne transaktion.

"Vi er meget tilfredse med resultatet af salget af BV Teknik, og det har været en fornøjelse at hjælpe ejerne i processen. BV Teknik er en stærk spiller i sin niche, og med Addtech som ny ejer, vil BV Teknik vokse og udvikle sig yderligere."

– Kim Harpøth Jespersen, Managing Partner – Beierholm Corporate Finance

Beierholm-Kim-Harpøth-Jespersen.jpg

Seneste transaktioner

Vores erfaring fra 6.500 gennemførte transaktioner globalt, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark, giver unik adgang til mulige købere, sælgere og finansieringskilder. 

Se flere transaktioner her.

 

Vi kan også hjælpe dig

 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilke muligheder for rådgivning og sparring vi tilbyder, står vi altid klar til en indledende snak om din situation og dine behov.

Kontakt os, så vi sammen kan drøfte markedet for transaktioner inden for din branche generelt og mulighederne for din virksomhed specifikt. Gå til kontaktformular.

 
Her kan du skrive en kort besked til os som indledning til mødet.