Helios Auto er blevet opkøbt af Total Specific Solutions (TSS) 

Helios Auto, en dansk softwarevirksomhed med speciale i alt-i-én-styringsløsninger til autoværksteder og autoforhandlere i Norden, er blevet opkøbt af Total Specific Solutions (TSS).  Helios software understøtter mindre såvel som større autovirksomheder ved at facilitere alle aspekter af den daglige drift.

 

Beierholm Corporate Finance var fremragende til at afdække og formidle de unikke egenskaber ved Helios i processen. 
HENRIK SIVERTSEN & CARSTEN THUNE, MEDSTIFTERE – HELIOS AUTO

 

“I driften af Helios de sidste 30 år, har vi har aldrig overvejet at finde et nyt hjem til vores fantastiske selskab. Beierholm Corporate Finance assisterede gennem hele processen, demonstrerede en solid forståelse af og erfaring fra vores branche, og de var fremragende til at afdække og formidle de unikke egenskaber ved Helios i processen. Denne indsats, samt det at samle gruppen af interessenter, har sat os i en privilegeret position, der gør det muligt for Helios at skalere. Med Beierholm Corporate Finance er vi overbeviste om, at vi har fundet det helt rigtige hjem til Helios.”

Helios Auto blev grundlagt i 1993 og har hovedkontor i København, Danmark, med et ekstra kontor i Verdal, Norge. Helios Auto er en dansk SaaS-virksomhed med førende IT-løsninger indenfor bilindustrien, hvor virksomheden servicerer mere end 1.500 autoværksteder og bilforhandlere i Norden. Helios software er en komplet integreret IT-platform, der understøtter brugerne i deres daglige drift. Løsningen er let skalerbar, kan tilpasses den specifikke kundes behov og understøtter mindre såvel som større autovirksomheder.

Total Specific Solutions (TSS) er en førende europæisk gruppe, der leverer IT-løsninger til virksomheder på tværs af vertikale industrier. Købet af Helios styrker TSS’ position i Nordic Automotive divisionen.

 

Helios er ideelt positioneret til fortsat at adressere markedsmulighederne, og vi ser frem til følge virksomhedens fortsatte succes.”
Flemming Egtved, partner – Beierholm Corporate Finance
Beierholm-Flemming-Egtved-Petersen.jpg

Seneste transaktioner

Vores erfaring fra 6.500 gennemførte transaktioner globalt, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark, giver unik adgang til mulige købere, sælgere og finansieringskilder.

Se flere transaktioner her.

 

Vi kan også hjælpe dig

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilke muligheder for rådgivning og sparring vi tilbyder, står vi altid klar til en indledende snak om din situation og dine behov.

Kontakt os, så vi sammen kan drøfte markedet for transaktioner inden for din branche generelt og mulighederne for din virksomhed specifikt. Gå til kontaktformular.

 
Her kan du skrive en kort besked til os som indledning til mødet.