Hartmanns er blevet opkøbt af Actief Group

Hartmanns, en førende HR-serviceudbyder i Danmark, er blevet opkøbt af Actief Group. Partnerskabet med Hartmanns gør det muligt for Actief Group at tilføje en stærk komplementær virksomhed med en solid kundebase til sine aktiviteter. Beierholm Corporate Finance blev engageret af ejerne af Hartmanns som strategisk og finansiel rådgiver i denne transaktion. Opkøbet markerer Actief Groups første på det danske marked.

 

Beierholm Corporate Finance demonstrerede en stærk forståelse af vores branche med relevante relationer til førende internationale rekrutteringsvirksomheder.”
RONNY SAUL, MEDGRUNDLÆGGER & EJER – HARTMANNS

 

”Som medgrundlægger af Hartmanns for 25 år siden var det meget vigtigt for mig at finde den rigtige nye ejer. Beierholm Corporate Finance demonstrerede en stærk forståelse af vores branche med relevante relationer til førende internationale rekrutteringsvirksomheder, herunder Actief, og jeg er glad for, at Hartmanns vil fortsætte som en platform for yderligere ekspansion i Danmark som del af en stærk koncern.”

Hartmanns og Actief har begge et strategisk fokus på en lokal tilgang, der sikrer levering af tjenester af høj værdi til deres kunder. Med dette opkøb følger Actief Group sin vækststrategi fra de seneste år, der fokuserer på at opnå organisk vækst over markedsgennemsnittet suppleret med strategiske opkøb.

Hartmanns, grundlagt i 1996, er en dansk HR-serviceudbyder med hovedkontor i Ballerup (ved København), der leverer HR-ydelser til både private og offentlige kunder. Selskabet dækker hele spektret: fra vikarer og rekruttering til outplacement og rådgivning inden for arbejdsmiljø.

Actief Group, grundlagt i 1988 i Lummen (Belgien), er en af de større rekrutteringsvirksomheder i Vesteuropa. Actief leverer et professionelt link mellem udbud og efterspørgsel på arbejdsmarkedet og tilbyder virksomheder en optimal og fleksibel service i deres søgen efter personale. Med købet af Hartmanns opererer Actief Group nu i fem Vesteuropæiske lande; Belgien, Holland, Tyskland, Østrig og Danmark med mere end 230 afdelinger i alt. I 2022 forventes omsætningen at nå EUR 800 mio. Actief Group er ejet af Gilde Equity Management.

 

Endnu et godt eksempel på, hvordan vores globale rådgiveres lokale indsigt og industriekspertise er til stor gavn for de danske virksomheder og deres ejere.”
Kim Harpøth Jespersen , partner – Beierholm Corporate Finance
Beierholm-Kim-Harpøth-Jespersen.jpg

Seneste transaktioner

Vores erfaring fra 6.500 gennemførte transaktioner globalt, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark, giver unik adgang til mulige købere, sælgere og finansieringskilder. 

Se flere transaktioner her.

 

Vi kan også hjælpe dig

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilke muligheder for rådgivning og sparring vi tilbyder, står vi altid klar til en indledende snak om din situation og dine behov.

Kontakt os, så vi sammen kan drøfte markedet for transaktioner inden for din branche generelt og mulighederne for din virksomhed specifikt. Gå til kontaktformular.
 

 
Her kan du skrive en kort besked til os som indledning til mødet.