Novedo har indgået aftale om at købe Stantræk

Novedo har indgået aftale om at købe Stantræk – en højteknologisk industrivirksomhed, der leverer komplekse løsninger inden for tyndpladebearbejdning og komplementære løsninger i plast og metal. Købet af Stantræk markerer Novedos andet opkøb i Danmark og er en vigtig strategisk tilføjelse til Novedo-koncernen.

 

Vi har arbejdet med Beierholm Corporate Finance succesfuldt før, og igen var den vejledning og støtte, de ydede igennem hele processen, afgørende for opnåelsen af et godt resultat for alle parter."
PER-JOHAN DAHLGREN, CEO – NOVEDO

 

"Købet af Stantræk er endnu en vigtig milepæl for Novedo, da vi hermed styrker vores industrielle segment betragteligt. Vi har arbejdet med Beierholm Corporate Finance succesfuldt før, og igen var den vejledning og støtte, de ydede igennem hele processen, afgørende for opnåelsen af et godt resultat for alle parter.”

Stantræk blev grundlagt i 1967 i Lystrup, uden for Aarhus, og har specialiseret sig i kundetilpassede komponenter og pladedetaljer i metal og plast til industrielt brug. Stantræk tilbyder en bred vifte af kompetencer fra produktion af halvfabrikat til færdige løsninger, der skaber de mest optimale løsninger til deres kunder ift. materialevalg, proces, kvalitet og logistik. Stantræk har en stabil og diversificeret B2B-kundebase i forskellige brancher, herunder vind/energi, elektronik og procesindustrien, og omsætningen for 2022 udgjorde ca. DKK 150 millioner.

Grundlagt i 2020 og med hovedkontor i Stockholm, Sverige, opkøber og udvikler Novedo profitable virksomheder på tværs af tre segmenter: Industri, Infrastruktur og Installation & Services. Novedo stræber efter at erhverve højkvalitets-virksomheder og lade disse trives under en decentral struktur, som nyder godt af støtten fra Novedo-koncernen. Efter opkøbet er Novedos proforma-omsætning ca. SEK 2,7 milliarder og EBITA ca. SEK 300 mio.
 

Vi er glade for at have rådgivet Novedo igen og ser frem til at følge virksomhedens fortsatte succes."
Daniel Sand, partner – Beierholm Corporate Finance
Beierholm-Daniel-Sand.jpg

Seneste transaktioner

Vores erfaring fra 6.500 gennemførte transaktioner globalt, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark, giver unik adgang til mulige købere, sælgere og finansieringskilder. 

Se flere transaktioner her.

 

Vi kan også hjælpe dig

 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilke muligheder for rådgivning og sparring vi tilbyder, står vi altid klar til en indledende snak om din situation og dine behov.

Kontakt os, så vi sammen kan drøfte markedet for transaktioner inden for din branche generelt og mulighederne for din virksomhed specifikt. Gå til kontaktformular.

 
Her kan du skrive en kort besked til os som indledning til mødet.