Beierholm Horsens • Find din lokale revisor hér

Holmboes Allé 12
DK-8700 Horsens
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-15:00
Fredag: 8:00-14:00

Dine lokale revisor i Horsens og omegn

 

Vi er det lokale revisions- og rådgivningshus i Horsens-området

I Horsens driver vi vores rådgivningsvirksomhed fra Holmboes Allé 12. Her besidder vi kompetencer, som vi hver dag bruger i rollen som sparringspartner for områdets virksomheder. Vi rådgiver et bredt udsnit af erhvervskunder lige fra den lille enkeltmandsvirksomhed til områdets større virksomheder med aktiviteter såvel inden- som udenlands.

Vi har igennem årene opbygget en specialviden inden for skoler, boligforeninger, foreninger og fonde, hvor vi servicerer hele Danmark.

Vi arbejder med at rådgive virksomheder inden for et bredt spektrum af brancher med regnskabsrådgivning, revision, bogholderi, skat, outsourcing, digitalisering, ESG-området, generationsskifte samt køb og salg af virksomheder.

Vi råder over specialister inden for skat, moms og afgifter, investering, finansiering, outsourcing og digitalisering

Vi støtter sporten og kulturlivet samt deltager aktivt i relevante netværk.

Vi er en del af noget større

Beierholm i Horsens er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark. Vores revisorer og rådgivere hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi har på kontoret i Horsens, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-revision og sikkerhedsrådgivning

Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Statsautoriserede revisorer og kontaktpartnere hos Beierholm Horsens

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.