Skat

Skattemæssig rådgivning

Beierholm tilbyder løsningsorienteret skatte- og afgiftsrådgivning.

Skattelovgivning og praksis ændres hele tiden. Vi følger systematisk udviklingen i dansk og international skatteret, og har derigennem en tæt føling med udviklingstendenserne i dansk skattelovgivning. Dette gør os i stand til at rådgive langsigtet og proaktivt - og på højeste faglige niveau. Vi sender desuden nyhedsbreve ud til vores kunder og samarbejdspartnere, så du også altid kan være opdateret på skat og skatteloven. Har du f.eks. styr på, at fra 2014 skal udenlandske arbejdstagere have ID-kontrol i Norge, hvis de vil have et skattekort? 

Skatteafdelingen er i daglig kontakt med kunder og vores revisorkollegaer og er derfor bekendt med udviklingen inden for de forskellige erhverv, brancher mv.

Samtidig tager vi ansvar for at få afdækket relevante forhold med henblik på at sikre, at vores løsningsforslag giver reel merværdi for vores kunder. På den måde finder vi sammen den optimale løsning i den konkrete situation. Har du f.eks. brug for at vide mere om skatte- og momsforhold i forhold til personalegoder?

Sammen med vores store netværk af skatte- og afgiftsspecialister i hele verden kan vi også tilbyde en hurtig og effektiv rådgivning på det internationale område.

Har du styr på reglere for skatteri rejse- og befordringsgodtgørese? Reglerne for skattefri rejse- og befordringsgodtgørelse gælder for medarbejdere, som rejser i Danmark og udlandet.

Har du en varebil? Og har du styr på skatten, momsen og afgifterne i denne sammenhæng? Vi har skrevet et dokument om skat, moms og afgifter omhandlende varebiler (gulpladebiler). Læs mere om det her.

På de følgende sider har vi søgt at vise, hvorledes vi søger at strukturere viden og erfaring på vores kerneområder.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

in
Share
f
Share
Share