DCC

Danish Cloud Community (DCC)

Cloudcertifikatet

Danish Cloud Community, (tidligere kendt under navnet BFIH), har siden 2012 lanceret en certificeringsordning for hosting virksomheder. Cloudcertifikatet for it-hostere har mulighed for at bruge brancheforeningens kvalitetsmærke i deres markedsføring. Et væsentligt element i certificeringsordningen er, at it-hosteren skal få udarbejdet en revisorerklæring ud fra ISAE 3402 samt en ISRS 4400-erklæring, som dækker en række specifikke områder. 

Kyndig hjælp til Cloudcertifikatet

Beierholm tilbyder DCC-medlemmer at udfærdige de krævede revisorerklæringer samt at bistå i processen frem mod certificering. Vores rolle i processen kan være meget begrænset, typisk når it-hosteren i forvejen arbejder med revisorerklæringer og kvalitetssikring, eller vi kan spille en større rolle, hvis det er første gang, virksomheden skal have udarbejdet en revisorerklæring. 

Medlem af DCC’s advisory board

Beierholm har samarbejdet med DCC om design af kvalitetsmærket, siden foreningen blev startet, og vi deltager nu i foreningens advisory board med det formål at medvirke til kvalitetsmærkets fortsatte udvikling. Det betyder selvsagt, at vores kunder blandt it-hostere med os får en samarbejdspartner, der ved, hvad det handler om. Vi kender jeres virkelighed, og vi ved, hvad der skal til for at blive certificeret.

Næste skridt?

Kontakt os for en uformel snak, hvis du skal i gang med DCC-certificering, eller hvis du overvejer at blive medlem af DCC og gerne vil have en vurdering af, hvad det vil kræve at få kvalitetsmærket. 

 

Kontakt IT-revisionsafd.

 

Kim Larsen
Statsaut. revisor
Direkte tel. +45 33 38 99 31 
kla@beierholm.dk


Jesper Aaskov Pedersen
 

IT-Auditor, Manager 
Direkte tel +45 33 38 98 10 
jpe@beierholm.dk 

in
Share
f
Share
Share