Internationale forhold

Etablering i udlandet

Mange af vores kunder har forretningsmuligheder internationalt - og vi er med dem hele vejen. Beierholm er et uafhængigt medlem af HLB - det globale rådgivnings- og revisionsnetværk.

Medlemmerne af HLB-netværket er ligesom Beierholm større selvstændige virksomheder i de respektive lande. Det betyder, at Beierholms kunder altid kan få adgang til kompetent rådgivning og service i samme kvalitet og med samme lokale forankring i stort set alle forretningscentre i verden, som svarer til Beierholms ydelser til sine kunder i Danmark.

Hvert enkelt medlemsfirma af HLB er en særskilt og uafhængig juridisk enhed, som er ejet og ledet lokalt. Nok så betydende for vores kunder er det at vide, at vores HLB-kolleger kender de særlige forhold, som er gældende i netop deres hjørne af verden. Kollegafirmaerne er, ligesom Beierholm, større, selvstændige virksomheder i deres lande og giver derved vores kunder en kompetent lokal partner, også selv om det er fjernt fra Danmark. 

Link til hele verden - HLB

Vi er tæt på dig

Med Beierholm får du en sparringspartner, der kan hjælpe dig internationalt. Kontakt en fra vores team af landeansvarlige partnere. En uforpligtende snak kan måske hjælpe dig til at træde udover grænserne.

in
Share
f
Share
Share