Intelligent økonomistyring

Intelligent Økonomistyring er en palet af løsninger og rådgivningsydelser hos Beierholm, hvor vi hjælper din økonomiafdeling til at slippe vante og tidskrævende rutiner, arbejde smartere – og blive en mere aktiv sparringspartner for ledelsen.

Er din økonomiafdeling da ikke ”intelligent” i forvejen?

Jo, det er den givetvis. Men i takt med digitaliseringens indtog har virksomhederne fået nye kort på hånden, som både frigør tid, højner kvaliteten og fører til bedre beslutninger. Det gælder også i bogholderiet og økonomiafdelingen.

Først og fremmest ser vi, at virksomhederne ”digitaliserer”, altså får sat strøm til processer og arbejdsgange, som førhen var manuelle og tidskrævende. Men samtidig ved vi, at mange virksomheder er utrygge ved det – fordi de mangler overblik over mulighederne, er i tvivl om udbyttet eller måske frygter negative konsekvenser.

Arbejd smartere, få mere tid, træf bedre beslutninger

Det er vores fornemste opgave at hjælpe dig hen over usikkerheden - til et overblik over din virksomheds digitale parathed, mulige løsninger og dernæst kompetente og relevante forslag til, hvad det næste naturlige skridt bør være:

  • Er der brug for, at I dokumenterer jeres arbejdsgange?
  • Bør I udskifte jeres økonomisystem?
  • Skal I have hjælp til at bruge jeres data bedre?
  • Har I brug for hurtigere og bedre rapportering?
  • Hvor kan vi skabe hurtigt udbytte?
  • Giver det mening at sende opgaver ud af huset?
  • Skal I hjælpes af med tidskrævende papirarbejde?
  • Kan I få gavn af robotteknologi?

Mulighederne er mange. Derfor tager vi udgangspunkt i lige netop din virksomhed. Og det begynder med en kop kaffe og en uforpligtende snak.

 

Lad os tale om det

Skal vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Så brug kontaktformularen her på siden, og du hører fra os snarest.

Bliv kontaktet

I emnefeltet nederst skriver du ”Intelligent økonomistyring”.

Kontakt os

Kontakt os
Felter markeret med er påkrævet
in
Share
f
Share
Share