Arveplanlægning kræver tid

Vil du sikre din formue bliver i familien, er der flere ting, du kan gøre, så dine penge arbejder bedste muligt for jer. Det gælder om at tage beslutningen tids nok til at gennemføre de mulige tiltag, der ofte er mest effektfulde over tid. Vi kan hjælpe dig med at planlægge arven bedst muligt.
 

Beierholm - ejerskifte i god tid.jpg

Reducer arveafgiften

Dine penge er blevet beskattet, da du tjente dem. Afkastet er løbende blevet beskattet, og når formuen går i arv, vil der igen skulle betales skat i form af boafgift. For at minimere denne sidste skat, kan der laves flere fuldt lovlige konstellationer, hvor arveafgiften reduceres. Skal der fx gives arveforskud i form af gavebeløb, skal der oprettes fælles investeringsselskab, videresælges ejendomme til fordelagtig pris, rettes investeringsprofil ind efter børns tidshorisont osv.?

Det er en større glæde at give med en varm hånd

Udover de skattemæssige fordele, opnås der en større glæde ved at se de næste generationer få gavn af familiens formue. Fælles oplevelser er også en god måde at videregive arv på. Sommetider kræver det at formuen gøres likvid, og det er vigtigt at gøre dette på den rigtige måde i forhold til omkostninger, skat og risikovillighed.

Skal vi hjælpe med den bedst mulige arveplanlægning?

Med uvildig økonomisk rådgivning får du en ekspert på din side. Vi har stor erfaring med formueoptimering og herunder arveplanlægning - og vi hjælper også gerne dig.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.