Beierholm Corporate Finance demonstrerede en stærk forståelse af vores branche..."
RONNY SAUL, MEDGRUNDLÆGGER & EJER – HARTMANNS
Beierholm_Corporate_Finance

Hartmanns er blevet opkøbt af Actief Group

Beierholm_Corporate_Finance


Dania Software

Dania Software, dansk softwareudvikler af dokumenthåndteringsløsning med internationalt potentiale, er opkøbt af Omnidocs Group (Main Capital). Opkøbet markerer det første skridt i Omnidocs Groups buy-and-build-strategi siden starten af partnerskabet med Main Capital i januar 2024.

Beierholm_Corporate_Finance


Infranode

Infranode har erhvervet en ejerandel på 49% i to biogasanlæg; Thorsø Biogas og Foersom Bioenergi. Opkøbet markerer Infranode’s første investering i biogas, som er en ny strategisk retning i tråd med fondens fokus på bæredygtige investeringer i infrastruktur.

Beierholm_Corporate_Finance


BV Teknik

BV Teknik, den danske specialist i fremstilling af specialmaskiner med robot-integrationer og andet højteknisk udstyr til produktionslinjer, er blevet solgt til Addtech.

Beierholm_Corporate_Finance


Novedo

Novedo har indgået aftale om at købe Stantræk – en højteknologisk industrivirksomhed, der leverer komplekse løsninger indenfor tyndpladebearbejdning og komplementære løsninger i plast og metal. Købet af Stantræk markerer Novedos andet opkøb i Danmark og er en vigtig strategisk tilføjelse til Novedo-koncernen. Opkøbet markerer vores anden transaktion som rådgiver for Novedo.

Beierholm_Corporate_Finance


Hartmanns

Hartmanns, en førende HR-serviceudbyder i Danmark, er blevet opkøbt af Actief Group. Partnerskabet med Hartmanns gør det muligt for Actief Group at tilføje en stærk komplementær virksomhed med en solid kundebase til sine aktiviteter. Opkøbet markerer Actief Groups første på det danske marked.

Beierholm_Corporate_Finance


Helios Auto

Helios Auto, en dansk softwarevirksomhed med speciale i alt-i-én-styringsløsninger til autoværksteder og autoforhandlere i Norden, er blevet opkøbt af Total Specific Solutions (TSS). Helios software understøtter mindre såvel som større autovirksomheder ved at facilitere alle aspekter af den daglige drift, herunder CRM, bilsalg og -køb, booking, tidsregistrering, skadesvurdering, regnskab m.v.