Rekrutteringsforløbet

Når vi modtager din ansøgning, modtager du inden for 1-2 arbejdsdage en bekræftelse herpå. Når ansøgningsfristen udløber, vurderes ansøgningerne, og et antal ansøgere inviteres til en samtale. De øvrige ansøgere modtager et skriftligt afslag.

Formål med samtale

Normalt bliver du indkaldt til en eller to samtaler. Samtalerne varer som regel en time. Her vil du typisk møde afdelingslederen og/eller en ledende medarbejder.

Formålet med samtalen er dels at få præsenteret jobbet og Beierholm som arbejdsplads, dels at få vurderet dine faglige og personlige kompetencer i relation til jobbet. Vi finder det utroligt vigtigt at finde frem til den rette person til rette job, således at ansættelsesforholdet bliver en succes for begge parter - og vores kunder.

Vær derfor forberedt på at svare på spørgsmål om dine stærke og svage sider, dine mål både på kort og langt sigt samt dine kvalifikationer i forhold til kravene til jobbet.

Samtalen er samtidig din mulighed for at stille os spørgsmål. På den måde får du et grundlag for at vurdere, om vi er den rette arbejdsgiver for dig.

Brug af personprofil og anbefalinger

I forhold til en række stillinger anvender vi en personprofil som et supplement til samtalen. Personprofilen vil aldrig stå alene, og du vil altid som minimum få en skriftlig feedback på din personprofil samt tilbud om personlig samtale.

Vi har valgt at anvende DiSC personprofil, da vi finder det afgørende at sikre det rette match imellem den kommende kollegas personlighed, faglige kompetencer, jobindholdet, kunderne og ikke mindst det team, som vedkommende bliver en del af.

Efter samtalen

Efter samtalen vurderer vi ansøgerne, og den bedst egnede bliver tilbudt jobbet. I forbindelse med kontraktunderskrivelsen vil du blive bedt om at fremvise din straffeattest.

Du hører naturligvis også fra os, hvis du ikke bliver tilbudt jobbet.

in
Share
f
Share
Share