Praktikant i Beierholm

Få den bedste karrierestart som praktikant i Beierholm og fold dit revisortalent ud

 

Start din karriere som revisorpraktikant i Danmarks bedste rammer

Som praktikant lover vi dig, at du kommer til at gøre en forskel! Du kommer hurtigt til at indgå som en naturlig del af livet og opgaveløsningen på kontoret. I praktikperioden vil vi sørge for, at du kommer godt fra start og lige så godt i mål, både når det gælder arbejdsopgaver og det sociale liv i Beierholm. Du får mulighed for at opleve, hvordan det er at arbejde som revisor i en stor, professionel revisionsvirksomhed, der ovenikøbet er kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser*.

Vi tilbyder dig nogle udviklende rammer, hvor det er dine ambitioner, der bestemmer hvor højt du vil nå   – det gælder for alle vores ansatte. Mange af vores praktikanter bliver efterfølgende ansat som revisortrainees, hvor karrieren som revisor for alvor tager fart. Du kan læse mere om traineeprogrammet her.

*Kåret i regi af Great Place til Work, 2019

 

Har du det, der skal til?

Vi leder efter dig, der skal i praktik på sidste semester af din uddannelse som enten Finansøkonom eller Financial controller. 

Bliver du praktikant hos os, ved du, at vi vurderer, at du har potentiale som revisor. Og derfor tør vi også godt udfordre dig, når du lander i stolen. Det betyder, at vi stiller store, men passende krav til dig – for sådan tror vi, at du udvikler dig bedst.

Vi forventer blandt andet, at du er god til at tilegne dig ny viden og omsætte den i praksis, hvilket afspejles i dine karakterer, som ligger et godt stykke over middel. Du er stærkt motiveret for at lære nyt og har masser af gåpåmod, der gør, at du har lyst til at springe ud i nye opgaver. Vi forventer også, at du gør dig umage, og at du gør dit bedste for at leve op til vores 3 værdisæt:

Kompetent og professionel: Det betyder blandt andet, at du afleverer dine opgaver til tiden og løst bedst muligt.

Nærhed og menneskelighed: Det betyder blandt andet, at du sørger for at være en god og positiv kollega.

Moderne og innovativ: Det betyder blandt andet, at du overvejer, hvordan tingene kan gøres smartere og hurtigere.

Lykkes du med dette, er du allerede godt på vej mod en karriere som revisor i Beierholm.

Sådan søger du

Beierholm søger praktikanter i det meste af landet, der er parat til at prøve revisorfaget af med start i januar 2021. Hvis du er interesseret i praktik eller et andet job hos Beierholm, kan du se se vores ledige jobs her 


Her kan du følge vores trainees og livet som Beierholmer på 

 

 

in
Share
f
Share
Share