Medarbejdere

Vi giver de bedste rammer

 

Beierholm vil være den bedste arbejdsplads i revisionsbranchen for dygtige mennesker, som ønsker at arbejde med revision og rådgivning i mindre og mellemstore virksomheder.

 

Sådan lyder Beierholms HR-vision, og derfor giver vi de bedste rammer til vores medarbejdere. For hos Beierholm er vi ambitiøse på vores medarbejders vegne. Uanset hvor de er i karrieren, ser vi det som vores ansvar at give dem de bedste rammer for at udvikle sig. Menneskeligt og professionelt. Sammen når vi nye mål. Men vi gør det allerbedst, når den enkelte medarbejder kan skabe resultaterne på deres egen måde. Vi tror nemlig på, at frihed og tillid er fundamentet for at kunne udfolde sit potentiale – og skabe et arbejdsliv i balance. Et arbejdsliv med plads til både store ambitioner og nære relationer.

Hvor arbejdstid hænger sammen med familieliv, kærestetid og fritid. Og et arbejdsliv med plads til den enkeltes ambitioner. For kun et arbejdsliv i balance skaber overskud – både hos den enkelte medarbejder og for vores fælles kultur. Derfor giver vi vores medarbejdere de bedste rammer; til at tænke nyt, drømme stort, skabe stærke resultater og til at udvikle deres talent bedst muligt.

Og det er tilmed anerkendte rammer, vi giver. I den senest publicerede undersøgelse af Europas bedste arbejdspladser fra Great Place to Work® Institute Danmark fra 2019 er Beierholm igen blevet kåret blandt de allerbedste med en 4. plads blandt virksomheder med flere end 500 medarbejdere. En kategori, der omfatter nogle af Danmarks største og mest kendte firmaer og superbrands.

Det er et synligt og glædeligt resultat af Beierholms vedvarende og målrettede indsats for at skabe og fastholde en virksomhedskultur, hvor:

  • Ledelsen og medarbejderne har tillid til hinanden
  • Alle er stolte af det arbejde, som Beierholm udfører
  • Alle føler et reelt fællesskab med kollegerne i den landsdækkende organisation
  • Alle lever Beierholmværdierne i dagligdagen. 

En virksomhed - flere karriereveje

Beierholm har målrettet fokus på altid at besidde de optimale ressourcer og branchens bedste kompetencer. Det kræver ambitionen om fortsat vækst og om glidende generationsskifter i forhold til både kunder og Beierholms lokale afdelinger/ sektioner og hermed sikre den interne ”fødekæde”.

Dette medfører, at Beierholm ikke kun dyrker de medarbejdere, der skal være fremtidens partnere i virksomheden. Når motivationen for Beierholm er at drive en virksomhed i ægte balance i dagligdagen, er det derfor i høj grad et spørgsmål om, hvordan alle talenter (dvs. alle medarbejdere og ledere) forvaltes på optimal vis - det gælder både for de, der søger vertikal samt horisontal udvikling i organisationen.

Kompetent og autentisk ledelse

God ledelse, der understøtter det virkelige liv, er afgørende for Beierholms succes på både kort og langt sigt. Men god ledelse kommer ikke af sig selv, det en selvstændig disciplin.

Både nuværende og potentielle ledere bliver uddannet, guidet og coachet til at udfylde og varetage deres lederrolle optimalt via et skræddersyet, internt lederuddannelsesprogram. Det er opdelt i seks moduler med en samlet varighed på halvandet år.

Der er tale om et lederuddannelsesprogram, som naturligvis tager afsæt i Beierholms værdier, visioner og missionens inderste betydning. Det kvalificerer deltagerne til at udøve reel værdibaseret og synlig ledelse i stor og loyal overensstemmelse med ”den Beierholmske ånd” og virksomhedens innovative fokus.

 

 

 

in
Share
f
Share
Share