Fokus på HR i Beierholm

Beierholm har valgt at skabe det mest attraktive revisions- og rådgivningsfirma for mindre og mellemstore virksomheder i Danmark. Nøglen til fortsat succes er vores over 1200 dygtige kolleger. Derfor har vi igennem en årrække haft fokus på at skabe de bedste rammer for at få kompetente og tilfredse medarbejdere og partnere. Dels fordi vi oplever, at alle i Beierholm ønsker spændende og udfordrende rammer omkring deres arbejdsliv, dels fordi vi har erfaret, at det går hånd i hånd med organisatorisk og økonomisk vækst.

 

Hos Beierholm får du frihed til selv at bestemme

 

Vi oplever, at tilfredse medarbejdere skaber tilfredse kunder - og omvendt.

For at understøtte Beierholms forretningsstrategi har vi valgt at udvikle en HR-vision og HR-strategi, som udstikker rammerne for vores bevægelse mod en stadig mere attraktiv arbejdsplads. Vi stræber efter at blive den bedste arbejdsplads i revisionsbranchen - for dem, der ønsker at arbejde med revision og rådgivning, målrettet mindre og mellemstore virksomheder. 

Hvis du gerne vil vide, hvordan det er at arbejde hos Beierholm, eller hvis du ønsker at kende mere til dine job- og karrieremuligheder hos os, hører vi gerne fra dig.

Du kan kontakte os på mail eller ring på tel. 98 18 72 00 (Aalborg), tel. 87 32 57 00 (Aarhus) eller tel. 39 16 76 00 (København) og spørg efter HR.

in
Share
f
Share
Share