Ansat i Beierholm

- de bedste rammer for dig og din karriere

Realiseringen af Beierholms forretningsmæssige strategier og målsætninger bygger på vores evne til kontinuerligt at kunne tiltrække, udvikle og fastholde kompetente og engagerede medarbejdere.

Det er baggrunden for, at Beierholm i en årrække målrettet har tilstræbt at udvikle virksomheden til at være en stadig mere attraktiv arbejdsplads, der kan tilbyde nogle inspirerende og udfordrende rammer, hvor den enkelte medarbejder både kan udvikle sig menneskeligt og fagligt.  

Filosofien bag de mange tiltag er samlet i en HR-vision, der beskriver, hvad vi stræber efter som arbejdsplads.

Helt konkret betyder det, at Beierholm målrettet arbejder på at skabe en arbejdspladskultur, hvor:

  • Medarbejderne og ledelsen har tillid til hinanden
  • Vi er stolte af det arbejde, vi udfører
  • Vi føler fællesskab med vores kolleger.

Konkrete indsatser giver positive resultater

Først og fremmest er vi meget stolte af igen og igen at være blandt Danmarks Bedste Store Arbejdspladser (+500 ansatte). I 2016 og 2014 er vi blevet kåret som nr. 1 blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser, i 2015 som nr. 2 og i 2018 og 2017 som nr. 3. I 2019 er vi blevet kåret som nr. 4.

Dertil kommer, at vi i 2019 blev kåret som nr. 4 blandt Europas Bedste Arbejdspladser, hvor vi i 2018 blev nr. 3.

Derudover er vi meget tilfredse med den øgede tilgang af højt kvalificerede medarbejdere i et udfordrende rekrutteringsmarked. Endelig glæder vi os også over et fortsat lavt sygdomsfravær, et fald i mængden af overarbejdstimer pr. medarbejder samt en stigning i antal afspadseringstimer pr. medarbejder.

in
Share
f
Share
Share