Balanceprisen

Beierholm vinder af BalancePrisen 2010

Socialministeriet uddelte to år i træk uddelt BalancePrisen til tre arbejdspladser, der gør en særlig indsats for at sikre balance mellem familie- og arbejdsliv for deres medarbejdere. I 2010 var Beierholm blandt de nominerede og vandt prisen. 

I motiveringen for Beierholm som vinder hedder det:

"Dommerkomiteen fandt, at Beierholm er en virksomhed, der viser en ny vej inden for revisions- og rådgivningsbranchen for, hvordan man skaber flotte resultater og samtidig opfordrer sine medarbejdere til at balancere familie- og arbejdsliv. Beierholms opfattelse af balance som et subjektivt begreb, der forudsætter dialog er - ifølge dommerkomiteen - til stor inspiration for andre virksomheder. Beierholms initiativer med individuelle balanceaftaler, tilbud om coachingforløb og medarbejderkurser i personlig planlægning er blot et par eksempler på de initiativer, der har gjort, at Beierholm fortjener årets balancepris i kategorien større private virksomheder". Signeret Socialminister Benedikte Kiær.

I en pressemeddelelse udtalte adm. direktør Tage Borregaard bl.a.: "Vi er meget stolte over på denne måde at blive belønnet for de nye tiltag, vi har gennemført. Revisionsbranchen er jo kendt for at være en branche, hvor medarbejderne arbejder meget. Det har ofte nogle uheldige konsekvenser såsom stress m.v. Derfor indførte vi i 2008 værdilinjen "Vi skaber balance", og ambitionen har været, at regnskaberne og medarbejdernes livsbalance skal kunne gå hånd i hånd."

in
Share
f
Share
Share