Senior Legal Counsel til selskabsret og generel erhvervsret - Beierholm Jura, Aarhus

Beierholm Aarhus

Grundet stor vækst søger vi endnu en jurist til Beierholm Jura med lokation i Aarhus. Vi forestiller os, at du har en fortid som advokat eller jurist i en større erhvervsvirksomhed eller revionshus og ønsker et spændende job med fokus på juridisk rådgivning i et kundeorienteret miljø. I Beierholm Jura tilbyder vi en enestående mulighed, hvor du kan tilpasse ambitioner med netop dét sted, du er i livet.

Om Beierholm

Hos Beierholm er vi Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder, hvor vi gennem bl.a. sparring og rådgivning er med til at understøtte og udvikle vores kunders forretning. For at bevare denne position på markedet og fortsat yde en værdifuld rådgivning til vores kunder, søger vi en kompetent jurist, der får til opgave at yde juridisk rådgivning på et højt niveau.

Beierholm Jura rådgiver Beierholms kunder inden for en række forskellige juridiske områder (primært selskabsret, generel erhvervsret, kontrakter, ejeraftaler, køb og salg af virksomheder, fast ejendom, lejeret, ansættelsesret og familie-/arveret).

Om stillingen – selskabsret og generel erhvervsret er det centrale

Vi søger nu endnu en rådgiver til Beierholm Jura med erfaring inden for selskabsret og generel erhvervsret, som ønsker at anvende sin faglighed og juridiske kompetencer i praksis, og som tiltales ved tanken om at være med til at opbygge og forme en relativt ny afdeling. Du skal kombinere en evne til at tænke praktiske løsninger samtidigt med, at du leverer juridisk rådgivning på højt niveau. Du skal skabe løsninger for kunder og skabe værdi for deres forretning gennem proaktiv og forretningsorienteret rådgivning.

Du vil få en kundevendt hverdag, hvor samarbejdet om kundeopgaver og erfaringsudveksling på tværs af afdelingen understøtter din juridiske rådgivning. Du kan se frem til en afvekslende hverdag i et godt socialt arbejdsmiljø, der byder på tid til fordybelse, kundebesøg og besøg hos vores lokale Beierholm-afdelinger. Du er også med til at opbygge en relativt ny juridisk afdeling i Beierholm – vi er 16 medarbejdere i dag, og vi vokser hurtigt! Vi tilbyder således en spændende rolle, hvor du får unik mulighed for at få indflydelse på udviklingen af afdelingen. Din dagligdag bliver med udgangspunkt fra vores kontor i Aarhus.

Opgaverne er mangeartede men vil primært fokusere på:

  • Rådgivning inden for selskabsret
  • Generel erhvervsret og obligationsret
  • Kontrakter og ejeraftaler

Hvis du har andre relevante juridiske kompetencer, kan du også få mulighed for at anvende disse.

Hvad kommer du med?
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur. eller cand.merc.(jur.), meget gerne med en baggrund som advokat, og du er fagligt velfunderet og har forretningsmæssig forståelse. Derudover har du betydelig erfaring inden for selskabsret og generel erhvervsret.

Vores kunder er alle forskellige, og det er derfor vigtigt, at du er god til mennesker; du kommunikerer i øjenhøjde og er drevet af at skabe løsninger, der understøtter den enkelte kunde. Det er afgørende, at du trives i en kundevendt hverdag og i rollen som betroet sparringspartner. Du evner at samarbejde på tværs af afdelinger og ser det som et vigtigt element for at opnå de bedste resultater for vores kunder. Som person er du ansvarsfuld, proaktiv og opsøgende. Din tilgang er analytisk og struktureret. Du tager ejerskab og ansvar.

En arbejdsplads, som brænder for mennesker og forretning

Du bliver en del af en arbejdsplads, som brænder for mennesker. Et af vores mål er at være bedst til mennesker – kunder såvel som medarbejdere. Derfor er vi ambitiøse på vores medarbejders vegne.

Du træder ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Uanset hvor du befinder dig i din karriere, vil du opleve de bedste rammer for din udvikling, og vi stiller de bedste rammer for dine ambitioner og din personlige balance. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

Som rådgiver i Beierholm Jura får du:

  • Værdifuld, udviklende og faglig sparring,
  • 16 dedikerede kolleger i Beierholm Jura som alle arbejder på et højt juridisk niveau,
  • De bedste rammer for din trivsel og et arbejdsliv i balance,
  • Mulighed for fordybelse og personlig udvikling,
  • En høj grad af selvstændighed og ansvar for dit arbejde, og en høj grad af frihed og fleksibilitet til at tilrettelægge din egen hverdag og opnå balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi tilbyder et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse med ambitiøse mål, og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.

Ansøgning

Har du spørgsmål til muligheden hos Beierholm, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Amalie Ravnløkke på mail: amra@beierholm.dk. Vi vurderer og indkalder løbende ansøgere til samtale så vent ikke med at sende dit CV og en ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.