Strategi

- i den mindre eller mellemstore virksomhed.

Mange mindre og mellemstore virksomheder opfatter begreber som strategisk planlægning, strategisk ledelse og strategisk udvikling som begreber, der kun er anvendelige i forbindelse med store virksomheder. 

Vi ønsker at tilbagevise denne opfattelse og afmystificere de fine begreber. Vi mener nemlig, at strategisk udvikling er for alle virksomheder, men omfanget af strategiarbejdet er selvsagt anderledes for den mindre og mellemstore virksomhed, end det er for den helt store virksomhed.

I den mindre og mellemstore virksomhed er lederens hverdag ofte præget af de daglige arbejdsopgaver, driftsopgaverne. Derfor er der måske sjældent tid og kræfter til at gøre sig mere overordnede og langtrækkende overvejelser, altså beskæftige sig med udviklingsopgaverne. Endvidere står ejeren/lederen af den mindre eller mellemstore virksomhed ofte temmelig alene. Han mangler måske nogen at afprøve nye ideer og visioner på.

At tænke og arbejde strategisk betyder for os, at man gør sig forestillinger om, hvordan fremtiden vil tegne sig for virksomheden på lidt længere sigt, og hvordan man som ejer eller leder selv kan påvirke den fremtidige udvikling af virksomheden.

Tag fat i os, hvis du har brug for sparring og inspiration som ejer eller leder af en mindre eller mellemstore virksomhed. 

in
Share
f
Share
Share