Få gode råd af Beierholm gennem SMV:Digital

Hvis du er blandt de virksomheder, der er blevet tildelt støtte via Erhvervsstyrelsens ordning SMV:Digital, kan du købe rådgivning hos Erhvervsstyrelsens godkendte rådgivere – og her er Beierholm iblandt.

Digitalisering skal ned på jorden

Statsautoriseret revisor Steen Søgaard Rasmussen fra Beierholm fortæller:

For mig at se handler det om at få virksomheden hen over den indledende usikkerhed og få ordet ”digitalisering” ned på jorden. I virkeligheden handler det meget om at finde ud af, hvordan virksomheden kan spare tid i det daglige. Tid er ofte den store mangelvare, og virksomheder kan frigøre meget tid ved at se på de arbejdsopgaver, der både er rutineprægede og tidskrævende. Her kan en digital omstilling give virksomheden hurtige og effektive gevinster.”

Den rette løsning gennem dialog

Når det kan betale sig at søge støtte til rådgivning, hænger det blandt andet sammen med, at alle virksomheder er forskellige, og at der er en jungle af muligheder. Det betyder, at man som ejerleder nok kan surfe rundt på nettet og læse om alverdens digitale løsninger, men man farer hurtigt vild og kommer i tvivl om det reelle udbytte. 

”Derfor kan det være en fordel med en rådgiver, der kan se virksomheden udefra og stille de rigtige spørgsmål. Så finder vi ofte frem til løsninger, der ligger lige for, men som virksomheden ikke nødvendigvis havde spottet på egen hånd,” fortæller Steen Søgaard Rasmussen.

Mulighederne er mange

Vejen til at finde de gode løsninger går via dialog eller workshops med virksomhedens ledelse og andre medarbejdere med indsigt i virksomhedens økonomistyring, IT og processer. For at man kan sætte strøm til arbejdsgange og for alvor digitalisere, er der ofte brug for at starte et andet sted. Derfor er der mange muligheder, der giver mening på virksomhedens vej til en mere digital hverdag. For eksempel kan man overveje:

  • Er der brug for, at I dokumenterer jeres arbejdsgange?
  • Bør I udskifte jeres økonomisystem?
  • Skal I have hjælp til at bruge jeres data bedre?
  • Har I brug for hurtigere og bedre rapportering?
  • Hvor kan vi skabe hurtigt udbytte?
  • Giver det mening at sende opgaver ud af huset?
  • Skal I hjælpes af med tidskrævende papirarbejde?
  • Kan I få gavn af robotteknologi?

Vil du vide mere om SMV:Digital?

Ønsker du at sætte fart på den digitale omstilling i din virksomhed, og overvejer du at søge om støtte til ekstern rådgivning? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med den indledende afklaring – fx i forbindelse med krav til ansøgere og selve ansøgningsprocessen. Udfyld og indsend formularen her på siden.

Læs også

Få hjælp til afklaring og ansøgning

Vi kan hjælpe dig med afklaring, ansøgningsproces samt udfyldelse af ansøgningsskema

I Beierholm kan vi hjælpe dig med at afklare, om din virksomhed lever op til kravene for at kunne modtage tilskud fra SMV:Digital.

Du er også velkommen til at henvende dig, hvis du har brug for hjælp til selve ansøgningsprocessen, herunder beskrivelse af projektet i ansøgningsskemaet.

Udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få hjælp til ansøgningsprocessen

I emnefeltet nederst skriver du ”SMV:Digital”.

Kontakt os

Kontakt os
Felter markeret med er påkrævet
in
Share
f
Share
Share