Bliv en del af Beierholm

Beierholm er ca. 1.200 medarbejdere med kontorer i 31 danske byer. Vi har de seneste år haft stor tilgang af såvel kunder, partnere og medarbejdere, og du er også velkommen til at blive en del af familien. Driver du et revisionskontor, og går du med overvejelser om at blive en del af et fagligt fælleskab, ja så vil vi meget gerne indlede drøftelser med dig.

God plads til selvstændighed

I de seneste fem år har vi gennemført ikke mindre end 35 opkøb og fusioner. Alle nytilkomne har følt sig godt modtaget, og det skyldes blandt andet, at vi giver plads til, at de enkelte kontorer kan drive deres forrentning med en stor grad af selvstændighed. Under Beierholms stærke værdisæt og retningslinjer for styring af kvalitet og opgaveløsning har de enkelte kontorer alle muligheder for at præge kontorets videre hverdag og udvikling.

Specialistfunktioner og digital indsigt

Er du allerede en del af revisionsbranchen, kan du sikkert nikke genkendende til en forretningsverden, der bliver stadig mere kompleks. Derfor har vi opbygget nogle meget stærke specialistfunktioner inden for blandt andet skat, it, digitalisering mv., som understøtter de enkelte kontorer. Derfor kan du med ro i sindet fokusere på at udvikle dine kunder og passe din forretning.

Bliv SMV’ernes foretrukne revisor

Beierholm vil være de mindre og mellemstore virksomheders foretrukne revisor. Det kan du også blive. Kontakt adm. direktør Søren V. Pedersen på svp@beierholm.dk allerede i dag, så finder vi et tidspunkt for en uforpligtigende snak.

in
Share
f
Share
Share