Børsen Gazelle efterår 2020

I år er konceptet anderledes, men engagementet er det samme.

Covid-19 har, som i så mange andre sammenhænge, også indflydelse på afviklingen af årets gazelleaktiviteter. Det betyder, at Gazelle Accelerator i år blev omdannet til en podcastserie med nogle af landets dygtigste ledere fra store og små virksomheder.

Ligeliges skifter årets gazelle kåringer format fra et ”roadshow” med kåringer rundt omkring i landet til én stor fejring i form af et liveshow serveret i en online version via børsen.dk – stadig med den prompt og pragt, som gazellerne fortjener.

Det hele rundes af med et opfølgende talkshow, hvor Børsens Niels Lunde sammen med gazelle partnere og ikke mindst gazelle virksomheder stiller skarpt på nogle af de mest interessante og inspirerende historier blandt årets gazeller.


Liveshow 10. december

Gazelle kåringer liveshow løber af stablen torsdag d. 10. december 2020 med et brag af en fejring for alle årets gazeller.

Børsen indbyder hele det danske erhvervsliv til Børsen Gazelle 2020, hvor de fejrer og hylder årets gazeller og afslører årets gazellevindere. Showet sendes direkte på borsen.dk 10. december kl. 16.00-17.15.

Tilmeld dig og dine kolleger her


Masterclass 15. december

Som en del af Børsen Gazelle online gazellefejring, tilbydes alle ledere fra gazellevirksomheder mulighed for at deltage gratis i online masterclass, den 15. december, kl. 14.00-16.00.

Her får du indsigter fra gazelleanalysen og får inspiration fra de bedste eksperter. Deltag også i de seks online masterclasses, hvor Beierholm faciliterer en af dem:

Verden forandrer sig lynhurtigt – og agilitet er nøglen

v/ Steen Søgaard Rasmussen, Beierholm

Corona-krisen har vist, hvor hurtigt virksomheder i dag skal kunne omstille sig, hvis de skal overleve – og hvis de skal kunne udnytte de nye muligheder, der opstår, når kriser og forandringer skaber en ny virkelighed. Du bliver klogere på, hvordan skræddersyede digitale løsninger frigør ressourcer og tid til at fintune din strategi og forretningsmodel, så virksomheden står stærkt i den konkurrence, I møder, mens verden forandrer sig med lynets hast.

Se hele programmet her

Tilmeld dig her

 

 

 

Beierholm er for 6. år i træk Børsen Gazelle partner.

in
Share
f
Share
Share